Brașovenii de la Allview au lansat un feature phone (un telefon mobil clasic) cu buton de SOS ce direcționează utilizatorul spre 5 numere de telefon de urgență. Telefonul mobil M9 Connect se adresează mai ales seniorilor care pot apela ușor familie în momentul în care se confruntă cu o situație de urgență.

M9 Connect allview feature phone telefon mobil

”M9 Connect este un telefon gândit pentru adepții telefoanelor clasice și adaptat nevoilor acestora”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Poți citi despre cursurile înființate de niște tineri din București pentru ca bătrânii să știe mai multe despre internet în acest articol. 

Butonul SOS poate fi configurat cu până la 5 numere de telefon ce pot fi apelate în cazul în care utilizatorul are nevoie de ajutorul membrilor familiei. În cazul în care primul număr apelat nu răspunde, apelul este transferat automat către al doilea număr. Procedura se repetă cu urmatoarele contacte de urgență, până când unul dintre ele raspunde. În timpul apelurilor telefonice se transmite automat către toate contactele apelate un sms cu coordonatele locației  utilizatorului.

M9 Connect este un telefon Dual SIM ce oferă conectivitate 3G. Este echipat cu un acumulator de 1000mAh și oferă autonomie de durată: o încarcare completă va aduce 200 de minute de convorbire și pâna la 200 de ore în stand-by.  Totodată, telefonul mobil este prevăzut și cu aplicațiile de socializare Facebook Lite și WhatsApp.

Device-ul este disponibil chiar de azi, 26 ianuarie, pe bază de precomandă, la prețul de 249 lei. Livrările vor începe din 6 februarie.

Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania.