V7000i și V7050i oferă un volum de culoare de 1,3 ori mai mare decât alte proiectoare laser TV din aceeași clasă, cu o dimensiune a imaginii mai mare de 100 de inci. Cu Android TV încorporat și un design elegant, contemporan, V7000i și V7050i au pregătit scena pentru o adevărată experiență home cinema în camera de zi.

Chiar și într-o cameră luminoasă, bine luminată, fiecare dintre cei 8,3 milioane de pixeli din imaginea reală 4K UHD redă o proiecție cu o claritate incredibilă și culori vii, oferind cele mai impresionante experiențe vizuale. Cu tehnologia exclusivă BenQ CinematicColor, culorile sunt uimitor de bogate, iar gradientele sunt extrem de fine datorită acoperirii de 98% a spațiului de culori super wide DCI-P3. În plus, HDR-PRO aduce suport HDR10 și HLGy, iar cartografierea dinamică a tonurilor reglează dinamic contrastul imaginii și nivelurile de luminozitate pentru a dezvălui detaliile pierdute anterior în zonele întunecate sau umbrite, împiedicând în același timp suprafețele luminoase să fie supraexpuse.

BenQ împarte aceleași valori ca UHD Alliance, de accea V7000i și V7050i vin echipate cu modul Filmmaker. Optimizat de tehnologia CinematicColor, Filmmaker Mode permite redarea filmului sau al emisiunii exact așa cum realizatorul și-a dorit să fie, oferind o experiență cinematografică autentică. Aceste caracteristici de top funcționează împreună pentru a se asigura că imaginile sunt redate precis și livrate în modul în care au fost intenționate inițial.

Pentru atmosfera cinematografică supremă, V7000i și V7050i pot fi conectate la un sistem de sunet extern prin porturi duale HDMI 2.0b și SPDIF. De asemenea, difuzoarele treVolo stereo surround 5Wx2, cu un tweeter și un woofer în locașul stânga/dreapta, scot un sunet impresionant și puternic pentru difuzoarele de această dimensiune.

Când vine vorba de conținut de divertisment, funcționalitatea Android TV certificată de Google oferă o bibliotecă extinsă de filme, emisiuni TV şi jocuri pentru a satisface nevoile tuturor. În plus, interfața intuitivă și bine organizată face căutarea de conținut ușoară și rapidă.

La exterior, designul discret, dar estetic, al modelelor V7000i și V7050i aduce un aspect elegant decorului casei, indiferent de stilul sau de camera unde va fi plasat. Aceste proiectoare ultra-short throw ocupă foarte puțin spațiu și elimină necesitatea cablării complicate. Senzorul automat de protecție a ochilor integrat, trapa și designul sistemului de reducere a prafului adaugă eleganță simplă acestor caracteristici practice suplimentare. Mai mult, strălucitoarea sursă de lumină laser are o durată de viață impresionantă de 20.000 de ore.

Ecranul Ambient Light Reflection (ALRS01)

Ecranul cu reflecție a luminii ambientale (Ambient Light Reflection) folosește o structură specială în zig-zag pentru a absorbi 93% din lumina mediului, astfel încât privitorul să se poată bucura de divertisment în camere de zi luminoase fără a fi nevoit să reducă nivelul de lumină.

Oferind culori bogate și peisaje sonore captivante, o bibliotecă media nelimitată și elemente elegante de design contemporan, V7000i și 7050i cu ecran ALR pune într-o lumină nouă modul în care experiența cinematografică completă ar trebui să fie savurată acasă.