Echipat cu o rezoluţie reală 4K UHD (3840x2160 pixeli), ceea ce înseamnă o densitate de 8.3 milioane pixeli, TK800 este capabil să ofere imagini clare, folosind tehnologia HDR pentru optimizarea luminozităţii şi a contrastului. Un disc de culoare 4K RGBW ce acoperă 92% din spectrul Rec. 709, împreună cu o lampă de 3.000 ANSI lumeni, oferă performanţe bune chiar şi în medii luminate ambiental.

Special pentru pasionaţii de fotbal şi sport în general, BenQ include în TK800 un mod audio-vizual dedicat. Astfel, modul Football combină reglajul culorilor împreună cu un set de funcții digitale, pentru a obține cele mai fidele tonuri ale pielii jucătorilor și un gazon verde intens. Modul de afișare optimizează culorile, luminozitatea și sunetul.

Cel de al doilea mod, modul Sport, prioritizează redarea realistă a nuanţelor pentru piele, optimizînd totodată tonurile de culorea lemnului, roşu aprins, verde şi albastru. În acelaşi timp, îmbunătăţeşte calitatea audio, oferind o acustică clară pentru vocea comentatorului şi redarea fidelă a micilor detalii de joc precum scărţăitul adidaşilor pe podea, fluierul arbitrului sau sunetul patinelor pe gheaţă.

Datorită design-ului său modern şi compact, a unei corecţii auto keystone, dar şi a unui zoom 1.2X, BenQ TK800 se integrează cu ușurință în sufrageriile spațioase, oferind o proiecţie 4K de 100 de inch în diagonală, de la o distanţă de 3,4m.

Pentru modulul de sunet, proiectorul vine echipat cu un sistem optimizat, CinemaMaster Audio+ 2, ce oferă o gamă de frecvențe mult mai mare și o putere de 5 wați, camere de rezonanţă şi materiale de calitate, precum o diafragmă din aluminiu.

BenQ TK800 e disponibil începând cu luna martie prin partenerii oficiali BenQ în România, la un preț de raft recomandat de 7999 de lei.