Freelanceri, angajați sau chiar părinți, cu toții am experimentat, în această perioadă, cum este să îți desfășori activitatea din confortul și siguranța casei. Intuiția ne spune că totul a decurs minunat și firesc, mai puțin în momentul acela când a apărut nevoia unei... imprimante. Așa se face că, tot mai mulți dintre profesioniști și părinți s-au întâlnit cu necesitatea achiziției uneia.

Cum arată imprimanta perfectă pentru biroul de acasă?

Prima întrebare care îți vine în minte când te apuci de research. Nici nu prea ai de unde știi ce dorești de la o imprimantă, când, până acum, printai la centre stradale sau la birou. Din produs în produs, printre specificații, începi însă repede să deslușești „misterul” – să fie compactă, ușor de folosit, să ofere calitate și, desigur, toate astea la costuri reduse. Canon a completat însă lista „revendicărilor”, oferind garanție extinsă, de 3 ani, pentru imprimantele din seria PIXMA G și MAXIFY. Adică 2 ani în plus, față de garanția standard. Mai multe detalii despre campanie se regăsesc aici: https://www.canon.ro/officewarrantypromotion/.

PIXMA G sau MAXIFY?

Campania pentru soluții de imprimare profesională cu garanție extinsă acoperă toată aria de nevoi ale clienților. Astfel, fiecare dintre noi își poate asocia una dintre game, respectiv produs, cu nevoile sale specifice.

Imprimantele din seria PIXMA G: oferă avantajul unei imprimări ușoare, de calitate, cu costuri reduse. Ele se potrivesc perfect nevoilor unei familii, fiind capabile atât de print documente, cât și de print foto. În plus, prin poziționarea rezervoarelor de cerneală, se va cunoaște în permanentă nivelul disponibil, iar ele pot fi reîncărcate cu ușurință chiar și acasă.

Desigur, cei care vor dori să aibă acasă avantajele unei imprimante profesionale, cu standarde mai ridicate și niveluri superioare de productivitate – se pot îndrepta către seria MAXIFY. Acestea oferă o imprimare mai rapidă și un randament mai ridicat.

Așadar, spune ce imprimantă îți dorești, ca să îți spunem... cum arată biroul tău de acasă.