Punând la un loc experiența cofondatorilor în banking, investiții și în dezvoltarea startup-urilor din tehnologie, SeedBlink a devenit cea mai importantă platformă de equity crowdfunding din regiune.

Soluția dezvoltată pentru equity crowdfunding este primul produs implementat în această zonă a lumii dintr-o suită de produse destinate investițiilor în startup-uri.

SeedBlink deschide oportunități noi pentru cei care doresc să plaseze investiții într-un mod diversificat, în ecosistemul startup-urilor tehnologice, în curând și în alte industrii.

”Urmează o dezvoltare accelerată în următorul an, cu susținerea partenerilor tradiționali și cu soluții noi de promovare a listărilor locale și regionale, abordare potențată inclusiv de noul Regulament European de Crowdfunding, aprobat și care se va implementa în 2021. Anul doi va surprinde pregătirea pentru scalare, atât cu startup-uri cât și cu investitori din regiune. Faza de penetrare a „mass-market” va fi însoțită de adresarea altor segmente de piață, cu produse noi, orientate pe investment crowdsourcing”, spun fondatorii SeedBlink.

Chiar dacă facilitează democratizarea investițiilor prin accesul digital, SeedBlink va deveni o platformă integrată vertical, cu produse personalizate, oferind astfel soluții pentru întregul spectru al investitorilor în startup-uri, cu profile diferite.

”Depozitul nostru de knowledge este deocamdată suficient dar viitorul va aduce o nevoie de specializare suplimentară, pe care o vom asimila și o vom coagula din alianțe strategice cu jucători specializați din regiune. Democratizarea investițiilor și dezvoltarea ecosistemului sunt obiectivele strategice ale echipei SeedBlink, urmând să se păstreze acest focus pe parcursul dezvoltării următorilor ani. Vom face o construcție solidă, care va ajuta la transformarea concurenței tradiționale în colaborarea facilitată de noua economie”, menționează reprezentanții SeedBlink.