În cadrul acestui parteneriat, Nooka Space le va oferi clienților Orange Business Services opțiunea de a utiliza birourile de proximitate Nooka ca parte din soluțiile furnizate de divizia de business a Orange în România.

Nooka Space va avea internet 4G+ de la Orange

În același timp, Orange Business Services va dota Nooka Space cu o soluție ce include conectivitate la internet de tip 4G+ nelimitat, wireless, precum și conectivitate IoT de tip Machine to Machine (M2M) și un ecosistem format dintr-un modul inteligent de monitorizare și control în timp real pentru gestionarea în mod securizat și de la distanță a consumului de energie, respectiv a parametrilor de mediu.

Soluția integrată de control inteligent al spațiilor este furnizată de Orange, în parteneriat cu MobileControl, prin intermediul platformei Active Building Control, dezvoltată în cadrul OrangeFab.

„Suntem mereu deschiși în a susține companiile care transformă întregi segmente de business prin inovație, iar Nooka Space nu numai că valorifică potențialul peisajului spațiului de lucru printr-o soluție nouă, ci oferă, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, spații de birou inteligente și flexibile care vin să contureze modul de lucru al viitorului. Ne bucurăm că putem fi alături de Nooka Space încă de la începerea activității în România și abia așteptăm să ne bucurăm împreună de tot mai multă flexibilitate și productivitate în desfășurarea activității noastre profesionale de zi cu zi”, a adăugat Florin Popa, Business to Business Director, Orange România.

Conceptul Nooka Space a apărut în contextul creat de pandemia COVID-19 și propune un nou mod de lucru, care îmbină avantajele lucrului de acasă cu facilitățile consacrate ale birourilor clasice, prin crearea unei rețele de birouri de proximitate high-tech, sigure și complet echipate, ce pot fi amplasate oriunde și închiriate prin intermediul unei aplicații mobile, la costuri accesibile.

„Semnarea parteneriatului cu Orange Business Services este un pas important în procesul de a aduce soluția birourilor smart de proximitate Nooka Space tot mai aproape de dorințele celor care au nevoie de ea. Credem cu tărie că viitorul peisajului office va fi construit cu ajutorul birourilor Nooka Space amplasate în spații publice sau private, pentru a răspunde nevoii tot mai acute de accesibilitate, eficiență, siguranță și mobilitate. Cu Orange Business Services avem încredere că putem construi împreună acest viitor care deschide accesul la spații de lucru flexibile și inteligente”, a declarat Sergiu Băbășan, Country Manager, Nooka Space România.

Nooka Space oferă spații de birou compacte de tip „plug and play”, fiind dotate cu mai bine de 15 senzori smart, ce permit utilizatorilor o administrare simplă, prin aplicația mobilă. Accesul, încălzirea, monitorizarea calității aerului, iluminarea, plățile și rezervările pot fi controlate inteligent, în timp ce purificatorul de aer și luminile UV-C sunt special prevăzute pentru a dezinfecta spațiul și a menține cele mai înalte standarde sanitare. Spațiile Nooka sunt dotate, de asemenea, cu mobilier și accesorii ultramoderne, cu mese de lucru electrice reglabile, scaune ergonomice și kit-uri de videoconferință.

Nooka Space oferă opțiunile închirierii, achiziției și ale veniturilor partajate, contribuind astfel la aplicarea conceptului de spații flexibile de proximitate, care le permit utilizatorilor să își gestioneze și personalizeze propriile condiții de lucru.

Transportul și instalarea birourilor Nooka sunt gratuite pe teritoriul UE, în timp ce amenajarea acestora se poate efectua în maximum două ore.