Platforma europeană de investiții digitale Bitpanda anunță adăugarea a sute de noi acțiuni fracționale și ETF-uri în oferă, depășind astfel pragul de 2.000 de active în care utilizatorii pot investi.

Produsul Bitpanda Stocks a fost lansat în 2021, reprezentând o modalitate simplă, accesibilă și sigură de a investi în acțiuni și ETF-uri.

De atunci, Bitpanda a extins continuu selecția de active, oferind acum comunității sale oportunitatea de a investi în peste 2000 de active digitale, la alegere, în funcție de bugetul disponibil și apetitul pentru risc.

Un factor cheie de diferențiere pentru oferta de acțiuni a Bitpanda este faptul că serviciul Bitpanda Stocks este disponibil 24/7, permițând clienților săi să investească oricând, chiar și în afara orelor de tranzacționare standard.

Investitorii au opțiunea de a investi în mărcile lor preferate, precum Tesla, Netflix, EA, Ferrari, Apple, Microsoft, Mastercard, Oracle sau Pirelli, începând de la 1€, fără comisioane.

Activele nou adăugate în oferta Bitpanda variază de la campanii europene până la cele americane, precum Victoria’s Secret and Virgin Galactic, plus companii de servicii financiare - Robinhood și BBVA fiind doar două dintre acestea.

📹 Rareș Huțanu (Bitpanda) - De la startup de apartament la unicorn cu 70 de angajați în București

“Încă de la momentul fondării, Bitpanda și-a propus să înlăture toate barierele din calea investițiilor. În fiecare zi acționăm în acord cu acest obiectiv, punând oamenii pe primul loc, oferindu-le posibilitatea de a investi ușor și sigur într-o gamă extinsă de asseturi digitale. Astăzi, suntem cu un pas mai aproape să ne atingem obiectivul prin extinderea portofoliului Bitpanda Stocks - un produs simplu de utilizat, rapid, intuitiv, disponibil 24/7, dezvoltat pentru a oferi libertatea și flexibilitatea caracteristice investițiilor moderne, la care considerăm că oricine ar trebui să aibă acces.“ a declarat Rareș Huțanu, Director of Engineering și Site Lead Bitpanda Talent Hub București.

Noii investitori își pot deschide gratuit un cont Bitpanda și pot începe să investească în câteva minute într-o gamă largă de active digitale, în funcție de bugetul disponibil și apetitul pentru risc. Investiția minimă este de doar 1 euro, platforma fiind disponibilă 24/7.

Bitpanda Stocks permite investiția în acțiuni fracționale printr-un contract care reproduce acțiunile sau ETF-urile subiacente. Investiția în acțiuni și ETF-uri implică riscuri.

Bitpanda a luat naștere în 2014 ca o companie de tranzacționare a criptomonedelor, fiind fondată de Eric Demuth, Paul Klanschek și Christian Trummer. De la momentul fondării, compania a devenit principala platformă de investiții din Europa, având peste 3 milioane de utilizatori. Compania fintech a devenit primul unicorn austriac și are o echipă formată din peste 1.000 de oameni, ce activează în zece birouri la nivel european.