De asemenea, fostul Gecad Net – achiziționat de companie în trimestrul trei al anului trecut – va funcționa sub denumirea dendrio, ca o entitate care va furniza serviciile de integrator IT prestate anterior de cele două branduri Bittnet și Gecad Net.

Revenind la noua organizare a Bittnet, segmentul educației cuprinde în prezent partea de training IT, segment în care Bittnet este lider de piață și care, în viitor, va include și alte inițiative de educație, inclusiv integrarea activităților Equatorial, o companie de tip „game-based learning”. Activitățile educaționale vor fi desfășurate sub brandul Bittnet.

Partea de tehnologie va concentra serviciile de integrare IT, ce anterior erau livrate de Bittnet și Gecad Net. Această activitate acoperă un portofoliu comun de produse, servicii și soluții, iar echipa mai mare permite un volum de lucru mai mare, atât din punct de vedere tehnic, cât și al forței de vânzări. În viitorul apropiat, Elian Solutions, companie în care Bittnet intenționează să achiziționeze un pachet de 55% acțiuni, va întregi oferta adăugând soluții de tip ERP în portofoliul grupului. Activitățile tehnologice vor fi realizate sub brandul dendrio.

Bittnet a anunțat investiția în Equatorial și Elian Solutions încă de la finalul lunii martie 2018.

Totodată, Bittnet țintește să accelereze dezvoltarea diviziei internaționale, care a început să se dezvolte în ultimii doi ani și care se așteaptă să genereze venituri în creștere. Responsabilitățile din cadrul acestei divizii includ deschiderea de noi birouri în afara țării, extinderea vânzărilor și a capacitaților de livrare la nivel internațional. Activitățile pe plan internațional vor fi desfășurate sub brandul Bittnet.

"Noua divizie a liniilor de afaceri, împărțită între Bittnet și dendrio, a fost dezvoltată luând în considerare achizițiile viitoare planificate. Conducem acum o companie care are o structură clară și se concentrează pe 3 vectori cheie pentru creștere - training IT, integrare IT și extinderea prezenței noastre internaționale. În cadrul acestei structuri ne dorim să obținem venituri în valoare de 100 de milioane de lei până în anul 2020 ", a declarat Cristian Logofătu, CFO la Bittnet.