BizTool Academy powered by OTP Bank are loc marți, pe data de 5 noiembrie, la OK Center. Participanții care s-au înscris în prealabil se vor întâlni cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care îi vor trece prin etapele de bază de lansare a unei afaceri din punct de vedere financiar și legal: cum să închei contracte, educație financiară, financial planning, vânzări, coaching.

BizTool Academy – workshop de coaching

Workshop-ul de coaching, în care veți învăța mai multe detalii despre cum să vă păstrați concentrarea, ca antreprenori, pe o idee pe care să o duceți până la capăt, să vă setați obiective pe care să le îndepliniți, este unul dintre cele 5 la care veți participa mâine în cadrul BizTool Academy #2.

Printre informațiile și exercițiile utile prin care vei trece în cadrul acestui workshop se numără:

  • time management
  • exercițiu de setare de obiective
  • mini-plan de acțiune pentru atingerea obiectivelor

BizTool Academy - training cu Fabiola Nica

Fabiola Nica este life&business coach. Are o experiență de peste 16 ani în marketing, sales, people și project management. Spune că a fost mereu interesată de autodezvoltare, drept urmare a testat și a învățat mai multe modele. Însă, de departe, coachingul-ul a funcționat cel mai bine, atât din perspectiva clientului, cât și ca abordare de transformare de echipe și persoane în proiectele în care a fost implicată. S-a certificat și internațional ca ACC (Associate Certified Coach), la International Coaching Federation.

Vezi aici cine sunt trainerii celei de-a doua ediții a BizTool Academy.

Ce vei învăța la BizTool Academy powered by OTP Bank?

Organizăm BizTool Academy sub forma unui ultra-workshop, gratuit, de o zi. Începând cu ora 10 dimineața te invităm la 5 workshop-uri, cu durata de o oră, axate pe cinci teme de interes pentru cei care doresc să-și construiască afaceri solide în mediul online, și nu numai.

Temele celui de-al doilea eveniment BizTool Academy powered by OTP Bank sunt:

  • Aspecte contractuale de bază și despre proprietate intelectuală
  • Modelare financiară
  • Relația bancă-antreprenor sau cum obținem finanțare
  • Coaching – cum să-ți menții concentrarea
  • Sales – rolul vânzătorului în companie

BizTool Academy se desfășoară pe 5 noiembrie la OK Center.