BizTool Academy are loc marți, pe 7 mai, la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate și te poți înscrie completând formularul de la finalul acestui material. Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii în formularul anterior. Înscrierile sunt deschise până pe 3 mai, ora 12, iar participanții selectați vor primi e-mailuri de confirmare din partea noastră.

BizTool Academy este prima ediție a ultra-workshop-ului pe care-l oferim sub umbrela BizTool.ro, marketplace-ul de servicii pe care l-am lansat în luna octombrie a anului trecut. Platforma BizTool.ro este un marketplace cu specialiști, care ajută antreprenorii să găsească oameni pricepuți la grafică, marketing, un avocat bun sau un consultant care să poată evalua și furniza posibile soluții pentru diferite ipostaze ale afacerii.

Am făcut primul pas de la conector între specialiști și antreprenori la soluții concrete oferite antreprenorilor de la noi prin webinariile oferite de specialiștii BizTool.ro, în care abordăm subiecte punctuale, de interes pentru fondatorii de afaceri de la noi.

Prin BizTool Academy facem următorul pas și punem la dispoziția lor, în mod gratuit, un ultra-workshop de o zi. De ce ultra? Pentru că în timpul unei zile ai parte de 5 workshop-uri tematice pe aspecte esențiale ale dezvoltării afacerii pe internet. Poți avea un IMM, o afacere la început de drum, un business digital 100% sau să fii student și să vrei să înveți mai multe.

Participanții se vor întâlni cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care îi vor trece prin etapele de bază ale creării și dezvoltării unui business în mediul online: realizarea unui site, a unei strategii de marketing, comunicarea, branding-ul, și SEO – în esență, despre cum duci business-ul tău în topul căutărilor pe Google.

La finalul celor cinci workshop-uri gratuite participanții vor primi și premii.

Ce vei învăța la BizTool Academy?

Organizăm BizTool Academy sub forma unui ultra-workshop, gratuit, de o zi. Începând cu ora 10 dimineața te invităm la 5 workshop-uri, cu durata de o oră, axate pe cinci teme de interes pentru cei care doresc să-și construiască afaceri solide în mediul online, și nu numai.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Temele primei ediții BizTool Academy sunt:

  • SEO pentru afacerea ta
  • Prezență online și un site optimizat ca la carte
  • Marketing și strategie digitală pentru afaceri
  • PR și promovarea afacerii
  • Branding și design

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

De ce să vii alături de noi la BizTool Academy?

  • Te întâlnești cu traineri care au propriile business-uri, sau își pun la dispoziție expertiza altor companii, pe care poți să-i abordezi personal ca să primești sfaturi despre afacerea ta.
  • Ai cinci workshop-uri în care înveți elemente necesare prezenței și promovării afacerii tale în mediul digital.
  • Poți participa în mod gratuit la aceste workshop-uri, economisind, astfel, circa 500 de euro, costul estimativ al unor cursuri similare.
  • Faci networking cu ceilalți participanți, intri în contact cu potențiali mentori care te pot ajuta să construiești afaceri durabile.

Cine sunt trainerii BizTool Academy?

Ne-am dorit să ducem alături de tine traineri cu experiență care te pot ajuta să modernizezi promovarea afacerii tale, să te ajute să construiești un brand cu impact sau să treci peste concurență în topul căutărilor de pe Google.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Așa că ni s-au alăturat la prima ediție a BizTool Academy, ultra-workshop-ul gratuit de o zi, traineri experimentați în domeniile lor.

Claudiu Jojatu este specialist în digital marketing și cofondator al proiectului Viața de Freelacer. Are 12 ani de experiență în vânzări, digital și strategie, lucrând cu 3 dintre cei mai mari publisheri din România (InternetCorp, gsp.ro și avocatnet.ro), a creat o agenție (The Beards Studio) și a lucrat cu Friends\TBWA și Grapefruit în poziții de upper management.

Valentin Mănescu lucrează în domeniul IT încă din 2002, moment în care și-a lasant primul site. În 2005 a înființat Webecom, o companie ce furnizează soluții de comerț online. În peste un deceniu de activitate în mediul online, Valentin a contribuit la dezvoltarea pieței de e-commerce din România, a administrat propriul magazin, a creat platforma de magazin online Webeshop, a pus bazele propriei rețele de site-uri și a ajutat peste 500 de IMM-uri să facă vânzări pe internet, iar la BizTool Academy te va învăța și pe tine cum să ai o prezență în mediul online și un site optimizat ca la carte.

Diana Seceleanu lucrează de opt ani în domeniul comunicării. Prima etapă a parcurs-o în jurnalism, vreme de câțiva ani fiind în ipostaza de ziarist sportiv, apoi, a făcut trecerea în PR. Diana crede că un business la început de drum are nevoie să se facă auzit în piață și e în folosul lui să fie ghidat pentru a alege variantele potrivite de promovare. Dar mai crede că și un business care are deja o vechime în domeniu poate beneficia de o strategie de PR, pentru a-și întări reputația și pentru a se evidenția în contextul în care își desfășoară activitatea. La BizTool Academy poți învăța de la Diana cum să-ți construiești reputația, să comunici despre afacerea ta, dar și cum să te organizezi în cazul unei crize de imagine.

Octavian Palade este Events & Content Strategist la start-up.ro și este omul care face ca site-ul acesta să fie găsit în căutările Google. E specialist în SEO și te va învăța cum să fii cunoscut în online.

Diana Miron este CEO și Co-fondator AP.3 un studio de design și development pentru startup-uri și companii mici la început de drum. În acest an, Diana a fost inclusă pe lista Forbes 30 under 30, a celor mai remarcabili tineri europeni din domeniile lor de activitate. Are peste 5 ani experiență ca front-end developer web și mobile, fiind specializată și în web design, logos, design de produs și branding. La BizTool Academy, Diana își pune la dispoziție expertiza pentru a te învăța despre importanța brandingului într-un business și cum să-l construiești, de la idee la execuție.

BizTool Academy se desfășoară pe 7 mai la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate așa că înscrie-te ca să participi la ultra-workshop-ul gratuit de o zi.