BizTool Academy powered by OTP Bank are loc marți, pe data de 5 noiembrie, la OK Center. Mai sunt 3 locuri disponibile și poți să-ți rezervi unul dintre ele dacă vei completa formularul de la finalul acestui material.

Participarea la eveniment este gratuită, dar doar dacă te înscrii în formularul anterior. Înscrierile sunt deschise până azi la ora 12, iar participanții selectați vor primi e-mailuri de confirmare din partea noastră.

Participanții se vor întâlni cu cinci mentori cu experiență în domeniul antreprenorial și care îi vor trece prin etapele de bază de lansare a unei afaceri din punct de vedere financiar și legal: cum să închei contracte, educație financiară, financial planning, vânzări, coaching.

BizTool Academy – workshop de modelare financiară

Workshop-ul în care veți afla mai multe informații despre cum să-ți gestionezi mai ușor banii din firmă este unul dintre cele 5 la care veți participa pe parcursul zilei de marți, 5 noiembrie, în cadrul BizTool Academy #2.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Printre informațiile utile pe care le vei primi în cadrul acestui workshop se numără:

  • treptele financiare de urcat pentru o afacere astfel încât să devină atractivă pentru cât mai multi finanțatori
  • abordarea "traditional business" vs. "disruptive business" când vine vorba de indicatorii financiari

BizTool Academy - training cu Cristian Tudorescu

Cristian Tudorescu este consultant financiar IMM & startups. Este Managing Partner al companiei de consultanță Explore Asset Management, cofondator al Business Insights și Investors Club, vicepreședinte Dezvoltare Sud la JCI România și organizează webinarii educaționale pe teme financiare.

Cristian Tudorescu susține workshop-ul "Financials for Startups", în baza experienței sale de lucru cu afaceri care își propun să crească sustenabil financiar. El va aborda împreună cu participanții principalele borne financiare de urmărit de către un business pe traseul sau către sustenabilitate.

Vezi aici cine sunt trainerii celei de-a doua ediții a BizTool Academy.

Ce vei învăța la BizTool Academy powered by OTP Bank?

Organizăm BizTool Academy sub forma unui ultra-workshop, gratuit, de o zi. Începând cu ora 10 dimineața te invităm la 5 workshop-uri, cu durata de o oră, axate pe cinci teme de interes pentru cei care doresc să-și construiască afaceri solide în mediul online, și nu numai.

Înscrie-te aici ca să ocupi un loc la BizTool Academy.

Temele celui de-al doilea eveniment BizTool Academy powered by OTP Bank sunt:

  • Aspecte contractuale de bază și despre proprietate intelectuală
  • Modelare financiară
  • Relația bancă-antreprenor sau cum obținem finanțare
  • Coaching – cum să-ți menții concentrarea
  • Sales – rolul vânzătorului în companie

BizTool Academy se desfășoară pe 5 noiembrie la OK Center. Locurile sunt limitate așa că înscrie-te ca să participi la ultra-workshop-ul gratuit de o zi.