Business Review organizează pe 21-22 februarie la Cluj-Napoca evenimentul MindChain, unde vor veni specialiști din domeniu din toată lumea. start-up.ro și BizTool.ro, platforma care conectează antreprenorii de orice specialist ar avea nevoie, a oferit invitații la eveniment.

Câștigătorii invitațiilor oferite de BizTool.ro, care ne-au recomandat și specialiști pe care să-i listăm în platformă sunt Rudolf Aytay, Septimius Mara și Mircea Boros. Îi vom contacta azi.

Poți să cumperi biletele pentru evenimentul MindChain de aici.

Ești un specialist? Listează-te astăzi pe BizTool.ro și noi scriem despre tine pe start-up.ro ca să ajungi mai ușor la clienți. În cinci minute ești pe platformă și îți putem aproba profilul, iar apoi să ai acces la o comunitate de antreprenori care caută specialiști.

Ce afli la MindChain?

Timp de două zile, între 21-22 februarie în Cluj-Napoca (Casa de Cultură a Studenților), evenimentul va explora interacțiunea dintre blockchain și AI, precum și modul în care aceasta din urmă amplifică impactul uneia din cele mai revoluționare tehnologii ale prezentului.

Cu o agendă de 30 de paneluri și prezentări, zona expozițională, workshopuri și competiția de pitch “Dragons’Den”, invitați internaționali și jucători cheie din domeniu, evenimentul, organizat cu susținerea Modex, va aduce în discuție cele mai recente cazuri de utilizare pentru blockchain și AI prin la nivelul unui mix complex de industrii, precum comerțul, sectorul financiar-bancar, sectorul imobiliarelor și transport, precum și în sectoare emergente precum arta, divertisment și mass-media.