Atunci când petreci mai multe ore în mașină, în interes de serviciu sau în călătorii de vacanță, trebuie să te asiguri că ai câteva accesorii și gadgeturi auto care să-ți asigure confortul și siguranța. Mai jos găsești câteva sugestii cu privire la obiectele care nu ar trebui să-ți lipsească din mașină când pornești la un drum lung.

Accesorii și gadgeturi auto

Ocazional, când este cazul, și înainte de orice ieșire la drum lung, ar fi bine să faci curățenie în interiorul mașinii. Pentru asta, poți folosi aspiratorul auto Black&Decker NV1200AV. Cel pe care ți-l sugerăm noi este un aspirator manual cu fir, pentru curățare ușoară. Dispune de un sistem de filtrare cu dublă acțiune, cu o capacitate a rezervorului de 0,37 litri. Cablul de 5 metri al aspiratorului auto îți permite să ajungi în orice colț al mașinii, în pachet fiind incluse o perie și un accesoriu pentru spații înguste. Poți cumpărat aspiratorul auto de aici și e chiar la reducere.

După ce te-ai asigurat de curățenia în mașină, ar fi cazul să iei în considerare și aerul pe care îl respiri, mai ales dacă petreci mult timp la volan. Pentru a rezolva această problemă, ia în calcul un umidificator auto de purificare a aerului. Modelul Rahel Proffesional Car Humidifier generează ioni negativi de oxigen, fiind un sterilizator de praf. Acesta face o rotație la 360 de grade pentru umidificare completă, cu un timp de execuție de două ore în mod automat. Umidificatorul pentru mașină are 2 porturi de USB, pe care le poți folosi pentru a-ți încărca telefonul sau tableta. În plus, el poate fi folosit și acasă, nu doar în mașină, cu un adaptor. Îl poți cumpăra de aici.

Gadgeturi auto

Sistemul de navigație este unul dintre gadgeturile auto care nu trebuie să lipsească din mașina ta, mai ales dacă ai un job care presupune că petreci mult timp în drum. PNI L805 are un ecran generos de 5 inci, sensibil la atingere, fiind echipat și cu un stylus, pentru o navigare prin meniu foarte precisă. Este dotat cu un FM transmitter pentru melodii, având o memorie internă de 8GB, suficientă pentru hărți complexe și fișiere multimedia. Sistemul de navigație este echipat cu un port miniUSB, un slot MicroSD și o mufă jack pentru căști. Găsești sistemul de navigație portabil PNI L805 la reducere și poate fi cumpărat de aici.

Camera auto este un alt gadget auto care ți-ar prinde bine să o ai în mașină. Modelul DVR 2Drive EXECUTIVE are un unghi larg de captare a imaginilor, deci poate fi un martor în caz de accident sau alte evenimente rutiere. Camera auto are o rezoluție de 12 MP și lentile de 40mm super big 6G. Poate funcționa în timp ce este alimentată de la încărcătorul auto. Gadgetul auto filmează la o rezoluție Full HD și permite filmarea în condiții de iluminare scăzută. Cardul MicroSD de 8GB inclus în pachetul de livrare poate stoca aproximativ 60 minute de filmare. Camera auto poate fi cumpărată de aici.

Acum că ești deja pregătit să pornești la drum, trebuie să te asiguri că ai și un încărcător auto fast charger, mai ales dacă sunteți mai mulți în mașină, deci nu ești singurul care poate rămâne fără baterie la telefon. Acest încărcător auto Huawei permite încărcarea simultană a 2 dispozitive, având inclus un cablu cu conector USB Type-C. Accesoriul auto este compatibil cu orice device USB normal de încărcare sau device USB rapid de încărcare. În plus, încărcătorul auto are protecție împotriva supra-încărcării, descărcării în gol și a scurtcircuitării. Este acum la reducere cu 35% și poate fi cumpărat aici.