Blockchain-ul este tehnologia viitorului. Asta o spun cei mai inteligenți oameni din industrie. Deși a fost asociat cu zona de criptomonede, blockchain e o tehnologie ce poate fi folosită în multiple domenii. Giganți precum Carrefour au început să folosească blockchain.

Business Review organizează pe 21-22 februarie la Cluj-Napoca evenimentul MindChain, unde vor veni specialiști din domeniu din toată lumea. start-up.ro și BizTool.ro, platforma care conectează antreprenorii de orice specialist ar avea nevoie, oferă 6 invitații la eveniment.

Ce trebuie să faci?

- Completează formularul de la finalul articolului cu Numele tău, adresa de mail și recomandă-ne un specialist pentru BizTool.ro pe care să-l convingem să vină pe platformă. Poate fi un specialist tehnic (programator, designer, UX), un expert în branding sau marketing, un comunicator, mentori de business, avocați, contabili sau experți juridici.

- Dacă ești un specialist, completează formularul și spune-ne că vrei să fii listat ca specialist în BizTool.ro și noi te vom contacta.

Ce-ți aduce BizTool?

Ca antreprenor, să găsești oamenii potriviți care să te ajute în dezvoltarea afacerii tale e complicat. Poate ai nevoie de un avocat bun, de un designer sau de un programator care să-ți dezvolte zona de comerț online. Pe BizTool.ro găsești astfel de specialiști.

Ca specialist, ai 6 domenii generale din care poți alege, dar pe măsura cereri vom mai adăuga. Listează-te, pune-ți datele de contact și antreprenorii te pot căuta. Îți poți mări baza de clienți și să câștigi în plus. BizTool.ro îți aduce noi clienți pentru afacerea ta. De asemenea, start-up.ro va promova prin articole și participări la evenimente specialiștii listați în BizTool.ro.

Ce afli la MindChain?

Timp de două zile, între 21-22 februarie în Cluj-Napoca (Casa de Cultură a Studenților), evenimentul va explora interacțiunea dintre blockchain și AI, precum și modul în care aceasta din urmă amplifică impactul uneia din cele mai revoluționare tehnologii ale prezentului.

Cu o agendă de 30 de paneluri și prezentări, zona expozițională, workshopuri și competiția de pitch “Dragons’Den”, invitați internaționali și jucători cheie din domeniu, evenimentul, organizat cu susținerea Modex, va aduce în discuție cele mai recente cazuri de utilizare pentru blockchain și AI prin la nivelul unui mix complex de industrii, precum comerțul, sectorul financiar-bancar, sectorul imobiliarelor și transport, precum și în sectoare emergente precum arta, divertisment și mass-media.

Completează formularul acesta până pe 12 februarie și pe 13 februarie vom anunța participanții la MindChain Cluj-Napoca.