Pe data de 9 martie, Impact Hub Bucharest organizează cea de-a treia ediție a conferinței Women of Romania. Tema acestui eveniment este reprezentat de importanța egalității de gen. Evenimentul își propune să inspire o schimbare, dar și să găsească soluții, pentru a răspunde provocărilor actuale pe care le au femeile din business sau diplomație.

start-up.ro și BizTool.ro, platforma care conectează antreprenorii de orice specialist ar avea nevoie, oferă 2 invitații la eveniment.

Ce ai de făcut?

Recomandă-ne o femeie pe care o apreciezi, și care consideri că ar trebui să participe la evenimentul Women of Romania, la această postare de pe pagina de Facebook a BizTool.ro.

Iar dacă ești chiar tu o femeie puternică și un specialist specialist tehnic (programator, designer, UX), un expert în branding sau marketing, un comunicator, mentor de business, avocat, contabil, te invităm să ni te alături pe BizTool.ro.

Pe data de 5 martie vom trage la sorți cele două câștigătoare ale invitațiilor care vor putea participa alături de alți 150 de antreprenori și lideri de business, reprezentanți ai societății civile, dar și personalități marcante din domenii precum educație, cultură, sport, în cadrul unei zile de discuții la Women of Romania.

Printre invitații acestei ediții se numără: H.E. Michele Ramis (Ambasada Republicii Franceze în România), Alina Kasprovschi (Fundația Comunitară București), Sandra Gatejeanu Gheorghe (Ministerul Afacerilor Externe), Ian Tilling (Casa Ioana), Lucia Costea (Secom), Oana Craioveanu (Impact Hub Bucharest).

Ce afli la Women of Romania 2019?

Discursurile și panelurile se vor concentra asupra diverselor perspective pe care le putem avea în abordarea egalității de gen și care intră sub umbrela conceptului #BalanceforBetter: pașii spre progres, imaginea internațională, afacerile de familie conduse de femei, inițiative pentru femei.

”Importanța unui eveniment ca Women of Romania este legată de faptul că, an de an, atragem atenția asupra unui status-quo, a nevoii de a renunța la stereotipuri, a creării unui cadru în care toleranța, respectul și egalitatea depășesc diferențele de gen. Anul acesta, ne bucurăm să fim, alături de fiecare dintre participanții noștri, o voce a echilibrului și a evoluției și să punem în centrul atenției oameni care luptă pentru schimbare”, a declarat Oana Craioveanu, CEO și cofondator Impact Hub Bucharest.

Ce-ți aduce BizTool?

Ca antreprenor, să găsești oamenii potriviți care să te ajute în dezvoltarea afacerii tale e complicat. Poate ai nevoie de un avocat bun, de un designer sau de un programator care să-ți dezvolte zona de comerț online. Pe BizTool.ro găsești astfel de specialiști.

Ca specialist, ai 6 domenii generale din care poți alege, dar pe măsura cereri vom mai adăuga. Listează-te, pune-ți datele de contact și antreprenorii te pot căuta. Îți poți mări baza de clienți și să câștigi în plus. BizTool.ro îți aduce noi clienți pentru afacerea ta. De asemenea, start-up.ro va promova prin articole și participări la evenimente specialiștii listați în BizTool.ro.

Recomandă-ne o femeie pe care o apreciezi, și care consideri că ar trebui să participe la evenimentul Women of Romania, la această postare de pe pagina de Facebook a BizTool.ro.