În cadrul evenimentului organizat de wall-street.ro, la care participarea este gratuită, se vor aborda teme de interes imediat, cum ar fi: provocările în domeniul recrutării; deficitul de talente versus deficitul de angajați; importul de forță de muncă versus marea migrație a românillor; ce înseamnă în realitate employer branding și tendințe în retenția angajaților.

Observăm că piața forței de muncă din România se împarte în două mari direcții extreme: pe de o parte vorbim de lupta pentru talente, în domenii precum IT sau BPO, pe de altă parte, industrii precum HORECA sau construcții, care se confruntă cu o lipsă acută de personal.

O tendință tot mai interesantă care se conturează, este importul de forță de muncă din Asia, care să compenseze migrația masivă a românilor în Uniunea Europeană. Puse la un loc, toate aceste tendințe conturează o piață a muncii tot mai provocatoare, pe care o vom analiza în cadrul conferinței, împreună cu experți de top din HR.

Printre invitații confirmați, se numără Cristina Săvuică-Chief Happiness Officer Lugera; Daniel Mischie-CEO City Grill, Dorin Bodea-General Manager Result Development, Vlad Stoicescu- Cercetător in Leadership și Nicuța Enache-Proprietar Ciao Niki. Speakerii vor oferi indicații cu privire la pașii recomandați în vederea soluționării provocărilor apărute în contextul național.

Mai multe detalii despre programul conferinței puteți regăsi aici: https://conferinte.wall-street.ro/HR2019/index.html . Te poți înscrie direct în formularul de mai jos.