Invitatul celui de-al cincilea webinar este Matei Psatta, cofondator TPS Engage, și specialist în marketing și digital, alături de care vom discuta despre dezvoltarea unui startup și lecțiile pe care le-a învățat în acești ani de când dezvoltă TPS Engage, un startup din zona publicității outdoor.

Aveți acces gratuit la acest webinar gratuit intrând pe paginile de Facebook ale BizTool.ro, start-up.ro și Viața de freelancer, marți, pe 11 iunie, începând cu ora 17:00.

Este webinarul cu numărul 5 pe care-l vom oferi sub umbrela BizTool.ro și în parteneriat cu Viața de freelancer, comunitatea care-i ghidează pe profesioniștii din industriile creative pe drumul spre construirea unui business sustenabil și de succes.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Webinar gratuit BizTool.ro & Viața de freelancer, marți 11 iunie

Așadar, vă așteptăm să ne priviți live, marți, pe 11 iunie, de la ora 17:00, momentul în care va începe webinarul gratuit BizTool.ro & Viața de freelancer.

În studioul BizTool.ro & start-up.ro va fi prezent Matei Psatta, cofondatorul TPS Engage (fostul The Pole Society), o soluție de publicitate digitală. De la el vei afla detalii despre piața de startups din România, provocările dezvoltării unui startup la noi, dar și învățămintele pe care le-a adunat în acești ani.

Claudiu Jojatu, specialist digital și cofondator al proiectului Viața de freelancer, alături de care am discutat în primul webinar despre cum îți faci strategia de business, va fi gazda acestui webinar.

Ce veți afla de la Matei Psatta, marți, pe 11 iunie, de a ora 17:00, în cadrul webinarului gratuit:

  • Provocări, învățăminte, insight-uri, momente frumoase dar și mai puțin frumoase în viața de startup.
  • Cum arată piața de startup-uri tech în România?
  • Sfaturi pentru antreprenori aflați la început de drum.

Webinar gratuit - Matei Psatta vorbește despre dezvoltarea unui startup în România

Matei are peste 9 ani de marketing/publicitate online în locuri precum GMP, Leo Burnett, Vola.ro, de la junior de social media până la director de marketing. S-a apucat de primul startup lucrând în paralel la jobul pe care îl avea. ”Am înercat să bifez fiecare rol - agenție, client, furnizor - ca să înțeleg cum funcționează fiecare. Acum trag să schimbăm ecosistemul - sau măcar o parte din el - prin TPS Engage”, ne spune Matei.

TPS Engage este un marketplace pentru billboard-uri digitale din toată lumea. ”Facem canalul de outdoor și indoor digital mai accesibil pentru business-uri de orice dimensiune (poți cumpăra o singură oră prin platformă, prețurile încep în jur de 4 euro), mai relevant (poți schimbă mesajul în funcție de factori precum vremea) și mai măsurabil (folosim date externe sau proprii pentru a raporta rezultate în timp real)”, ne-a precizat Matei Psatta - puteți vedea un interviu video cu Matei, pe care l-am realizat după ca TPS Engage a trecut prin programul Techstars Dubai, în acest material.

Ora transmisiunii în direct: 11 iunie, ora 17:00

Poți învăța de la Matei câteva informații utile care te pot ajuta să-ți dezvolți propriul startup.

Așa că, pune pe hârtie toate detaliile pe care dorești să le afli și care și se par relevante pentru a-ți construi strategia de business, și întrebările pe care dorești să i le adresezi lui Matei, și vom încerca să-ți oferim răspunsuri în cadrul webinarului pe care-l vei putea urmări marți, 11 iunie, de la ora 17:00, pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

Ai o întrebare? Las-o mai jos, în formular, sau pe Facebook-ul BizTool.ro sau start-up.ro. Le vom centraliza pe toate și vom răspunde la ele marți, pe 11 iunie, de la ora 17:00. Poți întreba și în timp real în timpul transmisiunii.

Ne găsești pe YouTube aici.