De data aceasta vom discuta despre câteva chestiuni juridice, tips & tricks juridice pentru startup-uri și freelanceri. Webinarul este susținut de Tudor Stanciu, avocat și cofondator al proiectului Digital 2 Law. Aveți acces gratuit la acest webinar gratuit accesând paginile de Facebook ale BizTool.ro, start-up.ro și Viața de freelancer, miercuri, pe 3 aprilie, începând cu ora 10:30.

Este cel de-al doilea webinar pe care-l vom oferi sub umbrela BizTool.ro și în parteneriat cu Viața de freelancer, comunitatea care-i ghidează pe profesioniștii din industriile creative pe drumul spre construirea unui business sustenabil și de succes.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Webinar gratuit BizTool.ro & Viața de freelancer, miercuri, 3 aprilie

Așadar, miercuri, pe 3 aprilie, începând cu ora 10:30, Tudor Stanciu, avocat și cofondator Digital 2 Law, vă va vorbi și vă va învăța câteva trucuri care vă vor fi utile pentru a naviga prin hățișul juridic al lansării unui business. Claudiu Jojatu, specialist digital și cofondator al proiectului Viața de freelancer, alături de care am discutat în primul webinar despre cum îți faci strategia de business, va fi gazda acestui webinar.

Ce veți afla de la Tudor Stanciu miercuri, 3 aprilie, de la ora 10:30, în cadrul webinarului gratuit:

  • Ce să iei în considerare când vine vorba despre contracte
  • La ce să fii atent când deschizi o firmă
  • Comunicările comerciale și promovarea businessului prin ochii juridicului

Webinar gratuit – Tudor Stanciu te învață trucuri juridice

Tudor este avocat specializat în consultanța oferită antreprenorilor și companiilor care dezvoltă produse de tehnologie proprietară și inițiator de proiecte în Fintech & Legaltech.

Este cofondator al proiectului Digital 2 Law prin intermediul căruia oferă consultanță juridică antreprenorilor și companiilor care dezvoltă produse tech. Totodată, Tudor este implilcat și în proiecte precum Fintech Camp – o rețea de comunități locale axate pe domeniul fintech – și Bucharest Legal Hackers - capitolul local al organizației mondiale Legal Hackers, care își propune să rezolve problemele sistemelor juridice și judiciare utilizând tehnologia.

Vezi aici cum a fost la primul webinar BizTool.ro & Viața de freelancer. Am discutat cu Claudiu Jojatu despre cum să-ți faci strategia de business și de ce e important să planifici în afaceri.

Ora transmisiunii în direct: 3 aprilie, ora 10:30

Poți învăța de la Tudor la ce să fii atent, din punct de vedere juridic, în momentul în care deschizi o firmă și capcanele care să le evitați în momentul în care începeți să puneți pe picioare un business.

Așa că, pune pe hârtie toate detaliile pe care dorești să le afli și care și se par relevante pentru a-ți construi strategia de business, și întrebările pe care dorești să i le adresezi lui Tudor și vom încerca să-ți oferim răspunsuri în cadrul webinarului pe care-l vei putea urmări miercuri, pe 3 aprilie, de la ora 10:30, pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

Ai o întrebare? Las-o mai jos, în formular, sau pe Facebook-ul BizTool.ro sau start-up.ro. Le vom centraliza pe toate și vom răspunde la ele miercuri, 3 aprilie, de la ora 10:30. Poți întreba și în timp real în timpul transmisiunii.

Ne găsești pe YouTube aici.