Marți după-amiază stăm de vorbă cu Daniel Mischie, CEO-ul grupului City Grill, unul dintre cei mai mari operatori de restaurante de la noi, despre cum construiești o afacere cu restaurante.

Aveți acces gratuit la acest webinar gratuit intrând pe paginile de Facebook ale BizTool.ro, start-up.ro și Viața de freelancer, marți, 18 februarie, începând cu ora 16.

Continuăm să oferim sfaturi utile și ajutor comunității de antreprenori și în 2020, așa că începem o nouă serie a webinariilor pe care le oferim sub umbrela BizTool.ro și în parteneriat cu Viața de freelancer, comunitatea care-i ghidează pe profesioniștii din industriile creative pe drumul spre construirea unui business sustenabil și de succes.

Sprijinim comunitatea de antreprenori din țara noastră prin materialele pe care le realizăm pe start-up.ro precum și prin marketplace-ul de servicii BizTool.ro, unde poți să găsești consultanți și specialiști care te pot ajuta în dezvoltarea afacerii tale.

Ești consultant și vrei mai mulți clienți? Intră în comunitatea Biztool.ro, oferită de start-up.ro, aici.

Webinar gratuit BizTool.ro & Viața de freelancer, marți, 18 februarie

Începem webinariile din acest an alături de unul dintre cei mai experimentați manageri din HoReCa: Daniel Mischie, CEO-ul grupului City Grill, un business care a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 187 milioane de lei.

Alături de Dragoș Petrescu (unul dintre investitorii de la Imperiul Leilor), a pus bazele primului restaurant al grupului City Grill, în 2004.

Claudiu Jojatu, specialist digital și cofondator al proiectului Viața de freelancer, alături de care am discutat în primul webinar despre cum îți faci strategia de business, va fi gazda acestui webinar.

BizTool.ro, webinar gratuit: Daniel Mischie îți spune 5 lucruri despre cum să deschizi un restaurant

Daniel Mischie este de formație economist. A absolvit Facultatea de Relații Comerciale și Financiar Bancare Interne și Internaționale din cadrul ASE, în 2000. În perioada 2010-2012, a urmat cursurile Institutului de Administrare a Afacerilor din București în colaborare cu Kennesaw State University (ASSEBUS), obținând diplomă de Executive Master of Business Administration.

Ca lider al echipei Grupului City Grill, din care fac parte peste 1.500 persoane, Daniel este un ambasador al relațiilor bazate pe încredere și respect, precum și al creării unui mediu propice pentru dezvoltarea personală, pentru învățare și pentru motivație.

Fondat în 2004, Grupul City Grill operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Hanu’ Berarilor, City Grill și City Cafe, Buongiorno, Caru’ Cu Bere, Restaurant Hanu’ lui Manuc, Pescăruș și Becker Brau.

Pentru 2020, bugetul de investiții depășește 4 milioane de euro. Suma este alocată pentru extinderea rețelei cu 4-5 restaurante noi, dar și pentru continuarea investițiilor în consolidarea zonei și a clădirii monument clasă A Hanu’ Berarilor Casa Oprea Soare. Lucrările la restaurantul Hanu’ Berarilor de la Națiunile Unite au început în urmă cu 3 ani, iar valoarea totală a proiectului se apropie de 5 milioane de euro.

Planul de investiții pentru 2020 include și rebranding-ul și reamenajarea restaurantelor cu specific italian Buongiorno, precum și continuarea investițiilor în educație și perfecționarea resurselor umane, desfășurate prin Academia City Grill și programele de învățământ dual.

Mai multe detalii despre obiectivele grupului City Grill pentru acest an puteți afla aici.

Ora transmisiunii în direct: 18 februarie, ora 16

Poți învăța de la Daniel cum să construiești o afacere cu restaurante, cum să gestionezi investiții și un număr mare de angajați, cum să dezvolți o relație cu clienții și să-i fidelizi.

Așa că, pune pe hârtie toate detaliile pe care dorești să le afli și care și se par relevante pentru a-ți construi strategia business pentru deschiderea unui restaurant, și întrebările pe care dorești să i le adresezi lui Daniel și vom încerca să-ți oferim răspunsuri în cadrul webinarului pe care-l vei putea urmări marți, 18 februarie, începând cu ora 16, pe paginile de Facebook ale BizTool.ro și start-up.ro.

Ai o întrebare? Las-o mai jos, în formular, sau pe Facebook-ul BizTool.ro sau start-up.ro. Le vom centraliza pe toate și vom răspunde la ele marți, pe 18 februarie, începând cu ora 16. Poți întreba și în timp real în timpul transmisiunii.

Ne găsești pe YouTube aici.