”Ne așteptăm să înregistrăm și în Iași un nivel crescut al curselor preprogramate”, Dan Boabeș, country manager BlackCab:

“Lansarea în Iași se încadrează în strategia noastră de a fi prezenți în cele mai importante orașe din România. Din experiența lansărilor precedente - Timișoara, Cluj, Constanța - ne așteptăm să păstrăm un nivel mare al curselor preprogramate, o funcție utilizată de peste 60% dintre utilizatorii din aceste orașe. Deocamdată, reacția pieței este peste așteptări: zeci de parteneri s-au înregistrat în platformă, parteneri care au trecut deja de procedurile de validare a calității mașinilor și de perioada de training și adaptare la cerințele BlackCab”, afirmă Dan Boabeș, country manager BlackCab.

Cursele pot fi programate și cu șase luni în avans, ca urmare a analizei comportamentului utilizatorilor Black Cab, unde 60% dintre clienți își programează cursele în avans

Prezența în opt dintre cele mai mari orașe ale țării până la finalul 2022 face parte din obiectivele managementului alături de creșterea cotei de piață, consolidarea poziției de lider pe segmentul premium B2B, creșterea profitabilității și atragerea unor surse noi de finanțare.

De asemenea, conducerea companiei are în plan ca până la finalul 2022 o parte importantă a flotei BlackCab să fie electrică.