Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Retailerul online elefant.ro organizează campania de reduceri de Black Friday 2017 între 16 și 17 noiembrie, iar discounturile pot ajunge până la 90%.

Pe lângă ofertele clasice pentru Vinerea Neagră, adică îmbrăcăminte, cosmetice & parfumuri, genți, cărți, jucării sau ceasuri, pe elefant.ro există, în acest an și o categorie de produse speciale care cuprinde mașini – o premieră pentru Black Friday la elefant.ro -, pachete medicale și abonamente la sala de fitness.

Am aruncat un ochi pe lista de reduceri de Black Friday 2017 la elefant.ro și am făcut o listă scurtă de produse care ne-au făcut cu ochiul.Păstrați linkul dacă vreți să cumpărați, pentru că unele produse se pot activa mai târziu sau link-urile pot să nu funcționeze acum. Atenție!

Ceas Akribos XXIV AK848SSB – redus la 199,99 lei de la un preț considerabil: 1.881 lei.

Abonament Gold, la World Class valabil 3 luni, în care sunt incluse 25 de cluburi – prețul redus este de 825 de lei, de la 1.375 lei.

Pachet medical Medicover: abonament Prevention Plus, redus cu 28%, la 599 de lei, de la 828 de lei.

Mașină Fiat 500 – costă 8.999 de euro și are o reducere de 2.216 euro. Dacă ți se pare interesantă, să știi că, în cazul în care te decizi să o cumperi, avansul online este de numai 1.000 de lei.

Cu toate că unele reduceri sunt vizibile deja, campania de Black Friday 2017 a elefant.ro nu este activă pentru toate produsele, așa că este posibil să aveți unele dificultăți în a comanda de acum tot ce vă doriți.

Cărți, haine și parfumuri de Black Friday 2017 la elefant.ro

Tot de pe elefant.ro vă mai puteți cumpăra de Black Friday 2017 carte străină cu prețuri mai bune chiar decât pe Amazon, având posibilitatea de a alege dintr-un catalog cu peste 100.000 de titluri.

Discounturi de până la 90% vor avea de Black Friday la elefant.ro și celelalte categorii de produse vândute de magazinul online: parfumuri, produse cosmetice, jucării, îmbrăcăminte și accesorii. Retailerul are în ofertă branduri renumite precum precum Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego.

Black Friday 2017 la elefant.ro: cum îți iei produsele

Pentru o livrare optimă a produselor comandate cu ocazia Black Friday 2017, elefant.ro sfătuiește cumpărătorii să opteze pentru ridicarea comenzilor dintr-unul dintre cele peste 40 de pick-up point-uri.

Membrii programului de loialitate Elefant Premium, recent lansat, vor avea un beneficiu suplimentar putând folosi punctele acumulate pentru obținerea de vouchere pe care să le consume chiar de Black Friday.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.