Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

elefant.ro dă startul cumpărăturilor de Black Friday în ziua de 16 noiembrie 2017. Pasionații de shopping online vor avea ocazia să achiziționeze produse cu reduceri de până la 90%.

Pentru ediția din 2017 a Black Friday, cel mai mare și așteptat eveniment de cumpărături al anului, elefant.ro a pregătit o serie de produse surpriză. De exemplu, clienții ai acces la vouchere Vodafone în valoare de 100 de euro care vor fi acordate gratuit, dar și automobile Fiat și MiniCooper ce vor putea fi achiziționate cu până la 20% reducere. Tot în oferta de Black Friday 2017 a elefant.ro va fi prezent și un model Fiat 500 Lounge 60th Anniversary Ediție Specială, cu un discount surpriză.

UPDATE: S-au publicat câteva oferte de Black Friday pe elefant.ro. Poți vedea aici cât costă ofertele la World Class sau la mașini.

“Vom avea reduceri consistente și la pachete turistice sau abonamente la World Class, una dintre cele mai cunoscute rețele de centre de fitness. Invităm însă clienții să descopere ei înșiși restul surprizelor pe care le-am pregătit special de Black Friday începând de joi, 16 noiembrie, în a doua parte a zilei”, declară Dan Vidrașcu, CEO la elefant.ro.

Cărți și îmbrăcăminte la ofertă de Black Friday pe elefant.ro

Cunoscut în mod tradițional ca librărie online, utilizatorii vor putea achiziționa, cu ocazia evenimentului cunoscut și sub denumirea de Vinerea Neagră, de pe elefant.ro carte străină cu prețuri mai bune chiar decât pe Amazon, având posibilitatea de a alege dintr-un catalog cu peste 100.000 de titluri.

Discounturi de până la 90% vor avea de Black Friday la elefant.ro și celelalte categorii de produse vândute de magazinul online: parfumuri, produse cosmetice, jucării, îmbrăcăminte și accesorii. Retailerul are în ofertă branduri renumite precum precum Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego.

“Am pregătit stocuri suficiente pentru toate categoriile de produse aflate în promoție. Ne așteptăm să avem comenzi a căror valoare cumulată va depăși cu 50% campania de Black Friday din 2016”, mai spune Dan Vidrașcu.

Black Friday 2017 la elefant.ro: cum îți iei produsele

Pentru o livrare optimă a produselor comandate cu ocazia Black Friday 2017, elefant.ro sfătuiește cumpărătorii să opteze pentru ridicarea comenzilor dintr-unul dintre cele peste 40 de pick-up point-uri.

“Pregătim Black Friday 2017 încă din februarie acest an. Am investit masiv în extinderea rețelei de puncte de livrare, am optimizat harta livrărilor și am implicat multe resurse în dezvoltarea platformei tehnologice și a canalelor prin care clienții interacționează cu elefant.ro. În această toamnă am recrutat resurse umane suplimentare pentru a livra toate comenzile de Black Friday în cel mult 10 zile de la efectuarea comenzilor”, spune Dan Vidrașcu.

Membrii programului de loialitate Elefant Premium, recent lansat, vor avea un beneficiu suplimentar putând folosi punctele acumulate pentru obținerea de vouchere pe care să le consume chiar de Black Friday.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.