eMAG organizează Black Friday de la ora 6.30 dimineața și a pregătit 21.000 de frigidere și 15.000 de mașini de spălat

Iată recomandările noastre:

Frigider Beko side by side

Dacă vrei să ai un frigider mare, cu un congelator încăpător și spațiu destul pentru alimente, dar și robinet de apă rece și de gheață, Beko side by side e unul foarte bun. Are un volum total de 554 de litri și lumină albastră activă, pentru a crește perioada de conservare a legumelor și fructelor. E redus de Black Friday și îl poți cumpăra de aici.

eMAG Black Friday - Combină frigorifică Arctic

Are un preț excelent și o reducere de 37%, așa că va fi o achiziție bună pentru cei care vor să schimbe frigiderul sau se mută la casă nouă. Are sistem Full No Frost prin care sistemul de răcire împiedică înghețarea alimentelor. De asemenea, cu ajutorul funcții Air Dual Tech Flow, aerul rece circulă foarte bine ca să mențină alimentele proaspete. Îl achiziționezi de pe eMAG de aici.

Frigider Indesit

Un frigider cu review-uri foarte bune și un preț foarte bun, cu reducere de 540 de lei. E pentru cei care nu au foarte mult spațiu de stocare în casă, având o înălțime de doar 180 de centimetri. Are un congelator mic, cu două rafturi, dar e bun pentru tineri sau pentru familii mici. Poți să-l cumperi de aici.

Black Friday 2019 - Combină frigorifică Samsung

Designul este unul foarte frumos pentru acest frigider, cu un gri metalizat care arată foarte bine în orice apartament. Congelatorul este în partea de jos și sunt rafturi cu glisare ușoare, ca să poți să scoți alimentele, chiar dacă sunt puse mai în spate. Îl cumperi de aici.

Combină frigorifică Whirpool

O reducere bună, de 42%, pentru frigiderul din clasa A+, cu funcția no frost. Are 3 compartimente de congelator, sistemul pentru congelator este de dezghețare automată, iar autonomia este de 24 de ore după ce este scos din priză. Cumpără-l de aici.