Black Friday 2019 începe la eMAG pe 15 noiembrie dimineața, iar oficialii retailerului au precizat faptul că vor avea 200.000 de anvelope de iarnă și de vară la reducere.

Chiar dacă avem un noiembrie călduros, iar iarna se anunță destul de blândă, ar fi bine ca zăpada să nu ne ia prin surprindere când suntem la volan. Așa că ar fi cazul să ne echipăm corespunzător mașinile. Pentru asta am selectat din oferta de Black Friday a eMAG câteva modele de anvelope de iarnă care sunt la reducere.

eMAG Black Friday 2019: anvelopă iarnă Debica Frigo 2

Profilul Frigo 2 este caracterizat printr-o compoziție complexă ce oferă flexibilitate sporită în condiții de temperaturi joase specifice țărilor nordice. Compușii speciali și numărul crescut de pliuri îmbunătățesc aderența în condiții extreme de iarnă. În plus, anvelopa Debica Frigo 2 este diferită prin creșterea numărului de caneluri laterale și circumferentiale ce ajută la dirijarea apei și noroiului mai eficient în afară suprafeței anvelopei și minimizează riscul de acvaplanare. Poți să o cumperi de aici la reducere de Black Friday la eMAG.

Anvelopă iarnă Hankook Winter ICept RS2 W452

Acest model este unul dintre cele mai bune în ceea ce privește anvelopele de iarnă pe care le poți cumpăra în 2019. Hankook Winter RS2 W452 este o varianta îmbunătățită a popularului model RS W442. Acest model reprezintă o soluție excelență pentru rularea pe drumuri în condiții de iarnă, oferint o bună manevrabilitate pe zăpadă, noroi și carosabil umed.

Găsești anvelopele de iarnă Hankook Winter ICept RS2 W452 în oferta de Black Friday 2019 a eMAG și le poți cumpăra (în varianta de 15 inci) de aici.

Black Friday 2019 la eMAG – anvelope la reducere Tigar Winter 195 65

Compania Tigar a fost înființată în Serbia și și-a dezvoltat în permanentă strategia de piață și produs printr-o serie de colaborări cu companii de renume în domeniu. De exemplu, în 2003 a pus bazele, împreună cu Michelin, noi companii: Tigar MH.

Anvelopele de iarnă Tigar Winter 195 65, pe care le găsești în oferta de Black Friday 2019 a eMAG sunt fiabile pe drumurile de zăpadă, umede și uscate. Au numeroase blocuri de rulare și o densitate mare de lame; micro-nervuri detaliate în caneluri.

Poți achiziționa un set de 4 cauciucuri de iarnă Tigar Winter 195 65 la reducere de Black Friday 2019 la eMAG accesând acest link.

Anvelopă all season GOODYEAR VECTOR-4S G2 OP

Goodyear este o firmă care nu are nevoie de nicio introducere când vine vorba despre anvelope performante. Iar una dintre cele mai bune anvelope pe care o poți lua pentru iarna lui 2019, dar și pentru tot restul lui 2020 este GOODYEAR VECTOR-4S G2 OP. O regăsești în oferta de Black Friday 2019 a eMAG aici.

Black Friday 2019 eMAG - anvelopă de iarnă Michelin ALPIN 6

Noile anvelope de iarnă Michelin Alpin 6 se caracterizează prin fiabilitatea proprietăților de aderența și frânarea eficientă pe zăpadă, stabilitatea și ușurință de control pe asfalt umed, funcționarea fără probleme, confortul acustic și capacitatea de a optimiza consumul de carburant al vehiculului. Noile Michelin Alpin 6 înlocuiesc modelul Alpin 5 lansat în cursul anului 2014.

Găsești acest model de cauciucuri de iarnă de la Michelin la reducere de Black Friday 2019 la eMAG.

Citește aici toate detaliile despre cum să faci cumpărături de Black Friday 2019.