Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

F64 a pregătit și o surpriză pentru toți cei interesați de discount-urile acordate de Black Friday 2017. Oricine poate cumpăra liniștit în perioada 1 - 16 noiembrie, iar dacă produsul achiziționat va fi la reducere, atunci va primi înapoi diferența, sub formă de voucher (în perioada 28-30 noiembrie).

„Black Friday pe modul Wishlist“ aduce prețuri speciale la o selecție variată de produse, cele mai importante categorii fiind aparatele DSLR, Mirrorless, Obiectivele foto, camerele de acțiune, drone, camere video și accesorii. Surprizele nu se vor lăsa deloc așteptate, printre echipamentele care vor beneficia de discount substanțial se numără Sony A6000, Canon EOS 750D, Nikon D750, DJI Mavic, Canon EOS C100, Canon 6D, Nikon D7200, GoPro Hero5 Black și Sony AX33.

F64 are și câteva sfaturi pentru clienții care vor să se asigure că prind reducerile dorite. Fie că știu deja ce produse vor, fie că așteaptă cele 3 zile de cumpărături, echipa magazinului recomandă crearea din timp a unui cont pe site. Acolo, vor fi introduse datele de livrare pentru a plasa comenzile cât mai rapid în weekendul reducerilor. De asemenea, este foarte util wishlist-ul, unde se pot adăuga din timp produsele dorite și, dacă intră la promoție, se pot cumpăra mai devreme. În plus, toate sfaturile sunt disponibile și pe blogul magazinului care a pregătit 6 pași simpli prin care oricine se poate pregăti de Black Friday.

Program special online și offline de Black Friday 2017

Pentru cele trei zile dedicate Black Friday, F64 s-a pregătit cu program prelungit atât în online cât și în offline. Astfel, toți clienții vor avea parte de cele mai bune sfaturi și vor putea face cele mai inspirate și informate alegeri. Sâmbătă magazinul este deschis între 09.00 și 19.00, iar duminică va fi între 10.00 și 16.00. De asemenea, livrarea comenzilor plasate online va fi realizată în cel mai scurt timp posibil, fiind suplimentată echipa și programul extins.

Black Friday 2017 în România

eMAG Black Friday va începe pe 17 noiembrie și va fi sesiunea de reduceri pe care o așteaptă toată lumea. Între timp, cei de la Flanco au dat deja drumul la ofertele de Black Friday 2017, la fel și evoMAG.

Altex și PC Garage au campanii de genul ”cumpără acum la prețuri de Black Friday”, iar ceilalți retaileri probabil așteaptă data de 17 noiembrie pentru a da drumul reducerilor speciale. Vă ținem la curent când primim mai multe informații.