Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Pentru că Black Friday 2017 e un moment bun să îți schimbi telefonul și chiar dacă nu ai un buget foarte mare, poți să cumperi un telefon care să-și facă treaba. Uită-te după terminale de 2 GB sau de 3 GB memorie RAM, nu vei avea pretenții mai mari de ecrane HD sau Full HD, iar dimensiunea este, de obicei, redusă, de aproximativ 5 inci a ecranului.

Am pus pe hârtie câteva telefoane care merită cumpărate de Black Friday 2017. Dacă aveți alte sugestii, scrieți-ne.

Black Friday - Huawei P9 Lite

Huawei P9 Lite a fost unul dintre cele mai bune telefoane la un preț decent la vremea lui. Și continuă să fie așa, iar performanțele sunt de invidiat. În primul rând, dacă vrei să-l cumperi de Black Friday, trebuie să știi că are posibilitatea de a-i pune două cartele. Ecranul este Full HD, o caracteristică rară la un telefon ieftin, iar memoria RAM este de 2 GB, suficientă cât să nu se blocheze foarte des. Capacitatea de stocare e de doar 16 GB. Îl poți cumpăra aici.

Motorola Moto M

Îmi place că acest telefon este unul de metal și are un ecran Full HD. Seamănă cu dispozitivele de top de la Motorola, designul fiind unul unitar. Se deblochează cu ajutorul amprentei. este dual SIM și rezistă la apă și la praf. Problema lui este că are Android 6 Marshmallow, deja o generație veche, dar are 3 GB de RAM. Îl cumperi de aici.

Black Friday Samsung Galaxy J3

Generația 2017 a telefonului Samsung Galaxy J3 este una dintre cele mai bune la acest preț. Are und esign care aduce aminte de iPhone, dar și de telefoanele mai scumpe de la Samsung. Ecranul are 5 inci și este HD, în timp ce camera foto are 13 megapixeli și un f de 1.9. Memoria RAM este de 2 GB, iar capacitatea de stocare este de 16 GB. Îl găsești de cumpărat aici.

Huawei Y6

Huawei Y6 este un telefon excelent pentru Black Friday și este unul util pentru cei care nu vor să cheltuiască foarte mult. Bateria are 3.000 de miliamperi și are o autonomie de o zi jumătate, iar camera foto are 8 megapixeli. Display-ul este unul de 5 inci HD, așa că nu va consuma foarte multă baterie. Evident că are dual-SIM și îl poți cumpăra de aici.

Nokia 3

Nokia 3 este unul dintre telefoane care vor fi la oferte bune de Black Friday 2017 și este cel mai avantajos telefon al brandului finlandez în România. Cel puțin momentan. La un preț modic lucrurile stau pline de compromisuri: ecranul este doar HD, procesorul este un Mediatek MT6737, iar dimensiunea ecranului este de doar 5 inci. Camera foto principală are 8 megapixeli, dar și cea frontală la fel. Îl găsești ca să-l cumperi la acest link.