Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

UPDATE: De Black Friday Fashion Days, clienții au cumpărat produse în valoare de 20,5 milioane de lei, până la ora 16:00, cu 47% mai mult decât anul trecut. Au fost comandate 200.000 de produse de la startul campaniei, iar 25% din totalul plăților a fost realizat cu cardul.

70% din comenzi au fost plasate direct din aplicația de mobil Fashion Days, cei mai activi clienți fiind în segmentul de vârstă 25 – 34 de ani, peste 56% din total.

În total, au fost înregistrate peste 1 milion de vizite pe siteul Fashion Days și în aplicația de mobil.

Achizițiile speciale de Black Friday s-au menținut în topul preferințelor clienților, iar cele mai cumpărate branduri de lux au fost: Valentino, Prada și Dolce & Gabbana.

Cea mai mare comandă a fost plasată pe desktop, în valoare de 14.500 de lei și a venit de la un client din Oradea, care a adăugat 30 de produse în coș. Comanda cu cel mai mare număr de produse a fost plasată din București și a inclus 55 de articole.

Cele mai scumpe două produse au fost două genți de la Prada, la prețul de 7.590 de lei, respectiv 6.690 de lei. Cel mai ieftin produs vândut a fost un fard de pleoape în valoare de 5 lei.

Bărbații comandă mai mult de pe desktop:

 • 47% dintre comenzile plasate pe desktop sunt făcute de bărbați, iar diferența de 53%, de femei
 • Aplicația a fost utilizată mai intens pentru achiziții de femei, care au plasat 60% dintre comenzi, bărbații – 40%

Cele mai vândute articole pe Fashion Days până la ora 16:00:

 • Rochii, peste 6.000 de bucăți
 • Cizme și ghete de femei, peste 8.000 de bucăți
 • Geci, peste 12.000 de bucăți
 • Pulovere de femei, peste 18.000 de bucăți
 • Pantofi sport de bărbați, peste 8.000 de bucăți
 • Ceasuri, peste 7.000 de bucăți
 • Genți, peste 3.500 de bucăți

Fashion Days a pregătit peste 1 milion de produse de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cosmetice și home & deco, cu discounturi de până la 90%, pentru campania de Black Friday din acest an. Clienții Fashion Days mai au la dispoziție 8 ore și 30 de minute până la terminarea campaniei de Black Friday.

---

UPDATE: Până la ora 13:30, cel mai scump produs vândut pe Fashion Days de Black Friday este o geantă Prada de 7.590 de lei, cumpărată de un client din București. Cel mai scump ceas, Longines în valoare de 6.490 de lei, a fost cumpărat de un client din Iași.

Top 5 cele mai scumpe produse:

 • Geantă Prada 6.378 de lei (1 bucată vândută)
 • Geantă Prada 6.690 de lei (3 bucăți vândute)
 • Geantă Prada 7.590 de lei (1 bucată vândută)
 • Ceas Longines 6.490 de lei (1 bucată vândută)
 • Ceas Rado 5.890 de lei (2 bucăți vândute)

Special pentru această campanie, Fashion Days a făcute achiziții din categoriile bijuterii cu diamante, genți și accesorii de lux, de la branduri, iar clienții au răspund foarte bine - procentele în care stocurile s-a epuizat până la această oră fiind în majoritate de peste 50%:

Produsele pentru femei conduc în topul achizițiilor, fiind majoritare la acest moment, iar în topul preferințelor din punct de vedere cromatic sunt: negru, albastru, gri, maron, alb.

85% dintre comenzile de produse de lux au fost realizate în aplicația de mobil și cele mai cele mai multe au fost plasate în primele minute de la startul campaniei în aplicația de mobil, începând cu ora 20:00.

Cele mai multe comenzi de lux au fost plasate din orașele: București, Constanța, Brașov, Drobeta-Turnu Severin, Târgoviște, Arad, Ploiești, Timișoara, Mioveni, Oradea, Piatra Neamț, Valu lui Traian.

---

UPDATE: Cel mai scump produs vândut în campania de Vinerea Neagră 2017 de Fashion Days este o geantă Prada, în valoare de 6.378 de lei. Cea mai mare comandă a fost în valoare de 8.554 de lei, a cuprins 3 produse și a fost plasată în aplicația de mobil. În același timp, 75% dintre comenzi au fost plasate în aplicația de mobil Fashion Days.

Mai aveți de ales dintr-o multitudine de alte genți disponibile pe Fashion Days, așa că hai la shopping!

---

UPDATE: Situația de Black Friday 2017 pe FashionDays.ro, până la ora 09:30: 7.800 de comenzi plecate spre clienți, câteva mii de comenzi plasate din Ungaria, peste 100 de ceasuri Tissot vândute.

---

UPDATE:

În primele 15 minute de Black Friday 217, pe FashionDays.ro s-au vândut produse în valoare de 1 mil. de lei. Startul campaniei de reduceri a fost dat aseară la ora 20:00 pe aplicațiile mobile, în timp ce în site, Vinerea Neagră a început la ora 21:00. Până la ora 08:00, în această dimineață, 77% din vânzări au fost realizate prin aplicațiile de mobil ale magazinului online.

În cazul în care nu ați apucat să faceți câteva cumpărături de Black Friday 2017, pe Fashion Days sunt încă niște produse foarte interesante. De exemplu, o pereche de jeans boyfriend de la Diesel. Sunt de culoare albastru închis, au talie joasă, rupturi decorative pe partea din față și se închid cu nasturi. Să știți și că au în compoziție 92% bumbac. Dacă vreți să-i luați, o puteți face de aici.

Pentru că tot ne amenință un front de aer rece, ar merge și o pereche de UGG, la ofertă de Black Friday pe Fashion Days, perfecte ca să ne ținem picioarele calde. Sunt scurte, fără închidere, de culoare maro și din material impermeabil, rezistent la umezează și pete. Dacă vi se par interesante, pot fi comandate de aici.

Găsiți mai jos și alte oferte de Black Friday ale Fashion Days.

---

UPDATE: Puteți vedea deja, pe aplicațiile mobile, mai multe oferte de Black Friday 2017 la Fashion Days pentru doamne și domnișoare dar și pentru domnii care sunt în căutarea unor haine și accesorii la prețuri reduse.

---

Oferta de Black Friday a Fashion Days va cuprinde, pe lângă brandurile prezente deja pe platformă, și o serie de noi produse ale unor branduri de lux.

În acest an, Fashion Days va vinde de Black Friday (sau Vinerea Neagră, așa cum mai este denumită ziua în care apar cele mai mari reduceri din an) de la haine și accesorii ale unor branduri precum Noke, Diesel, Puma, Zee Lane (brandul propriu al retailerului), Burberry, Valentino, Jimmy Choo, la ceasuri, bijuterii de lux și cu diamante (în ediția de anul trecut, eMAG a avut în ofertă diamante): Clogau, Prada și Montblanc, Frey Wille, Carl F. Bucherer.

Până la deschiderea ofertelor pentru Black Friday 2017 Fashion Days a oferit un preview al unora dintre produsele vedetă. Pe listă se află pantofi Jimmy Choo sau Valentino, bijuterii Frey Ville, genți Prada.

Reducerile vor fi disponibile atât pentru clienții care accesează oferta de Black Friday a Fashion Days din aplicațiile de mobil, cât și pentru cei care intră pe site. Retailerul a pregătit pentru cel mai așteptat eveniment de shopping al anului un stoc de 1 milion de produse, de la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, până la cosmetice și produse de home&deco, iar discounturile pot ajunge până la 90%. Vezi mai jos câteva exemple de reduceri de Black Friday pentru produse de lux de la Fashion Days.

Bjuterie FREY WILLE

Preț recomandat de furnizor: 2090 lei

Preț în Black Friday: 1290 lei

Pantofi de femeie VALENTINO

Preț recomandat de furnizor: 2090 lei

Preț în Black Friday: 1790 lei

Pantofi de femeie JIMMY CHOO

Preț recomandat de furnizor: 2490 lei

Preț în Black Friday: 1690 lei

Geantă de damă PRADA

Preț recomandat de furnizor: 7869 lei

Preț în Black Friday: 6690 lei

Geantă de bărbați MONTBLANC

Preț recomandat de furnizor: 3209 lei

Preț în Black Friday: 2590 lei