CLICK AICI PENTRU A VERIFICA OFERTA EMAG BLACK FRIDAY

Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Știi ce trebuie să cumperi, dar uneori acționezi și sub impulsul momentului. Te gândești că poate ai avea nevoie de o consolă sau de un telefon nou, deși stai și te joci fix în acel moment sau butonezi un telefon. Reducerile de Black Friday sunt uneori prea bune pentru a fi evitate.

De Black Friday 2018 ne-am gândit să-ți oferim și câteva recomandări de produse pe care să le eviți. Unele sunt pe listă de anul trecut, dar unele sunt adăugate recent. Trebuie să știi ce lucruri să eviți și de care nu ai nevoie. Sau care chiar dacă sunt ieftine sunt de evitat.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

Black Friday 2018 - ce produse să eviți, ce reduceri să ignori

Televizoare non-4K de Black Friday 2018

Suntem în epoca în care un televizor 4K este deja foarte ieftin. Contează într-adevăr și producătorul, iar noi recomandăm să te uiți la LG, Samsung, Sony sau Panasonic, dar majoritatea televizoarelor 4K de pe piață de astăzi sunt oricum mai bune decât oricare altele care au tehnologii învechite. Tentația va fi să iei un televizor ieftin, pentru că la design seamănă cu cel mai scump. Dar tehnologiile sunt importante. Iar dacă nu ai 4K nu poți urmări conținutul cu aceeași plăcere. În plus, de multe ori televizoarele non-4K pe care le poți achiziționa de Black Friday 2018 sunt învechite și au sisteme de operare lente. Smart TV-urile au suferit îmbunătățiri considerabile în ultimii ani, iar cele din 2017-2018 sunt foarte rapide. Așadar, nu uita de Black Friday 2018 să alegi televizoare 4K.

Boxe inteligente

Știm, s-ar putea să fii tentat să cumperi o boxă inteligentă de la Amazon, Google sau chiar Apple. Chiar eu am una și o folosesc din când în când pentru muzică, pentru a citi știri sau pentru a mai afla una alta. Dar pentru a folosi un Amazon Echo Dot a trebuit să-mi fac un abonament Amazon Prime și să folosesc un trick de mutare a adresei în Statele Unite. Așadar, dacă vrei să o folosești pentru servicii din România, o boxă inteligentă nu te ajută prea mult. De Black Friday 2018 alege inteligent și doar dacă știi că poți folosi cu inteligență o boxă inteligentă. Altfel economisește banii.

iPhone 8 de Black Friday

Din nou, de Black Friday 2018 vei fi tentat să cumperi un iPhone pentru că ai visat mereu să deții unul. Și te vei duce către versiunile care sunt cele mai ieftine și vei ajunge la iPhone 8. Dar acesta este un telefon care e cu 3 generații în urmă practic și chiar dacă va fi printre cele mai reduse produse, nu prea are sens să-l cumperi. În primul rând, iPhone 8 e mai slab la cameră decât iPhone X sau iPhone XS. Dacă tot cumperi un iPhone, cumprăă modelele din seria X pentru cameră și pentru modul în care arată. De asemenea, de Black Friday 2018 gândește-te că iPhone 8 va fi updatat și peste două sisteme de operare va fi de nefolosit. Așa că mai bine te duci către un telefon cu Android la același preț sau un iPhone mai scump.

Procesoare vechi

Am spus asta și anul trecut de Black Friday: dacă vă cumpărați sisteme sau laptopuri, atenție mare la versiunea procesorului, pentru că este esențial la performanță și viteză. Așadar, atenție la procesoarele Intel mai jos de a 8-a generație. Intel a ajuns deja la a noua generație, așa că dacă vedeți laptopuri cu procesoare Kaby Lake 7th Generation nu vă aruncați la prețuri prea bune de Black Friday 2018. Performanțele sunt mai reduse, iar autonomia nu e atât de bună. Dacă nu știți ce să cumpărați, uitați-vă pur și simplu după Intel Core 8th sau 9th Generation.

Sisteme de operare învechite de Black Friday 2018

Așa am spus de fiecare Black Friday și sper că oamenii au ajuns să conștientizeze importanța unui sistem de operare actualizat. Contează la nivel de performanțe, caracteristici, dar și securitate. Așa că dacă vreți un telefon mobil cu Android de Black Friday 2018, nu vă duceți către telefoane cu Android 7 Nougat, pentru că deja sunt de o generație anterioară. Încercați telefoanele cu Android Oreo pentru că vor avea viață mai lungă la următoarele update-uri și au feature-uri mai moderne. Plus că pe termen lung s-ar putea să aveți probleme de compatibilitate.

Foto - Deposit Photos