De Black Friday Impact Hub Bucharest lansează cea mai mare ofertă pentru antreprenori. Pachetul Impact Hub Connect+ oferă celor care au o idee sau un startup cea mai bună oportunitate de a se conecta la rețeaua locală și internațională de antreprenori, prin:

  • 1 bilet la una dintre conferințele dedicate antreprenorilor din România organizate de Impact Hub, Women of România sau Fears & Failures 2019
  • 13 luni de acces la comunitate prin platforma online colaborativă dedicată exclusiv Impact Hub și prin evenimentele interne de know how și inspirație (decembrie 2018 - decembrie 2019)
  • 5 Hub Day Pass-uri, astfel încât cei care își achiziționează acest pachet să își poată schimba spațiul clasic de lucru cu spațiul de coworking de la Timpuri Noi atunci când au nevoie de o extra doză de creativitate.

Valoarea totală a acestui pachet este de 2.050 lei, iar astăzi poate fi cumpărat la doar 999 lei pe www.impacthub.ro/black-friday,

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

”Înțelegem nevoia antreprenorilor români de a se conecta, de a se inspira, de a învăța de la alți antreprenori din același domeniu sau din industrii diferite. Am creat astfel acest pachet de beneficii care le oferă atât un răspuns la nevoia lor de a găsi soluțiila provocări cu care se confruntă, dar și o oportunitate de a se integra mai ușor într-un mediu care evoluează din ce în ce mai rapid. Misiunea noastră declarată este de a fi un partener pentru acest ecosistem, așa că ni s-a părut absolut normal să venim cu această ofertă”, a declarat Daniel Matei, manager Impact Hub Bucharest.

Black Friday 2018 în retail

În retail, eMAG Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64 sau Fashion Days. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2018.