Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

“Și în această ediție de Black Friday 2018 punem la dispoziția clienților cele mai bune oferte ale anului, într-o perioadă extinsă de timp și cu stocuri suficiente, astfel încât să reducem presiunea resimțită de ambele părți, așa cum s-ar întâmpla în cazul unei campanii de doar una sau două zile”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

“În primul rând presiunea resimțită de clienți, care ar reuși doar cu mari eforturi să prindă produsul la raft, dar și aceea resimțită de colegii din magazine, cărora le-ar fi dificil să ofere fiecărui client timpul și atenția cuvenite, în cazul unui trafic extrem de ridicat, concentrat pe o durată atât de scurtă de timp.”

Black Friday 2018 la Flanco

Pentru ediția Black Friday din acest an, Flanco a pregătit cel mai mare stoc de produse de până acum. Astfel, pe rafturile fizice și virtuale ale retailerului vor fi disponibile peste 70.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 230.000 de electrocasnice mari și mici, precum și sute de mii de alte produse din gamele IT, gaming, auto, gadget, scule și unelte sau fitness.

Câteva dintre cele mai așteptate produse și oferte de Black Friday 2018 sunt smartphone-ul Samsung Galaxy S9, care va fi disponibil la prețul de 2.499 lei, cu o reducere de 600 lei, televizorul smart Samsung 4K cu diagonală de 101 cm, la 1.499 lei, cu o reducere de 1.300 lei, mașina de spălat Beko de 6 kg la doar 799 lei, cu o reducere de 550 lei, și espressorul automat DeLonghi la 1.199 lei, cu o reducere de 1.500 lei.

Clienții Flanco vor avea la dispoziție soluții diverse de plată – de la cumpărături în rate prin credit fără adeverință și cu preaprobare în 10 minute în magazine, la plata cu cardul de credit cu până la 40 de rate fără dobândă.

Anul trecut, vânzările în rate prin credit au reprezentat peste 21% din totalul cumpărăturilor de Black Friday, fiind urmate de cele achitate prin cardul de credit, cu o pondere de 18%.

26 octombrie, prima zi de Black Friday

Planul de expansiune eficientă în teritoriu continuă pentru retailer chiar și în această perioadă. Pe 26 octombrie, de la ora 09.00, în prima zi de Black Friday, Flanco va deschide primul său magazin din Orăștie, pe strada Armatei nr. 1, întâmpinându-i pe clienți cu cele mai așteptate oferte ale anului.

“Multe dintre activitățile zilnice le îndeplinim, astăzi, cu ajutorul tehnologiei. Asta înseamnă că românii sunt mai informați, investesc mai mult timp când își aleg produsele electro-IT de care au nevoie, sunt mai exigenți atât în ceea ce privește calitatea produsului, cât și a serviciilor care le sunt oferite. Astfel, menținem inclusiv pe perioada Black Friday serviciile dedicate clienților: livrarea până la ușă, verificarea coletului la livrare, garanția extinsă, asigurarea pentru dispozitive mobile, serviciile de instalare, întreținere și ajustare”, completează Dragoș Sîrbu.

Stocurile și ofertele de Black Friday vor fi în permanență actualizate, astfel încât clienții să aibă parte de opțiuni variate de produse și de reduceri atractive pe toată durata campaniei.