Programarea nu este pentru toată lumea, însă recunosc că salariile practicate în industrie ne-ar face pe toți să ne gândim la o reconversie profesională. Iar acest lucru s-ar putea să fie mult mai simplu cu un pachet de cursuri de programare dedicate celor care vor să învețe să realizeze aplicații pentru telefoanele cu Android. Cei care știu Android nu ar duce lipsă de clienți, mai ales că telefoanele care dispun de acest sistem de operare au o felie de peste 85% din piața globală de profil.

După cum spuneam, am găsit un pachet de cursuri care vă promite că veți ști să realizați aplicații de Android în doar o săptămână.

7 Day Android Pie App Bootcamp with Kotlin, așa cum este denumit acest pachet de cursuri de programare vă permite să studiați doar 2 ore pe zi, iar într-o săptămână să ajungeți să aveți destul de multe cunoștințe tehnice pentru a realiza primele aplicații de Android. Costul acestuia este de 11,99 dolari, redus de la 199,9 dolari – vreo 50 de lei, adică la fel de mult cât ați cheltui pe câteva beri în Centrul Vechi într-o seară.

În plus, cursul vă învață să lucrați în Kotlin, unul dintre cele mai cool limbaje de programare ale momentului. Kotlin se află în topul limbajelor de programare care v-ar putea aduce salarii substanțiale. Este un limbaj de programare relativ nou, pentru platforme mobile, care din 2017 a primit suportul oficial al Google pentru Android. Kotlin a fost creat de JetBrains și este asemănător Java (care este principalul limbaj de programare al Android) și rulează în mașină virtuală ca Java sau nativ. De asemenea, în Kotlin se poate scrie și cod de server.

În cazul în care considerați că programarea nu vi se potrivește, dar tot aveți nevoie de ajutorul programatorilor de mobile sau de web pentru a vă realiza site-uri și aplicații atractive și personalizate, regăsiți experți pe BizTool.ro, marketplace-ul de servicii pe care l-am lansat în urmă cu o săptămână. Dacă, totuși, vă veți încumeta să învățați programare în Android, ați putea chiar voi să vă listați pe BozTool pentru a realiza aplicații simple pentru utilizatorii care au nevoie ajutor din afara firmei pentru a-și consolida prezența în online.

Butonul "Vreau să ofer consultanță!" de pe BizTool.ro deschide calea specialiștilor pentru a fi listați în cel mai scurt timp pe marketplace-ul de servicii oferit de către start-up.ro.