PC Garage e locul unde cumperi componente și periferice pentru calculatoare, dar și laptopuri. Ofertele lor de Black Friday 2018 au pornit la ora 00.00 și continuă tot weekend-ul. Site-ul PC Garage are probleme la începutul perioadei de Black Friday și a avut numeroase momente de eroare. Cu greu am putut vedea toate ofertele de pe site, pentru că site-ul a avut în primele minute după deschiderea reducerilor de Black Friday 2018 eroare 503 de încărcare a paginilor.

În acest an, la PC Garage de Black Friday sunt mai multe zile de reduceri, retailerul demarând campania de reduceri sub denumirea ”Black Friday devreme”, având mai multe oferte pentru pasionații de calculatoare și gaming.

Iată alte reduceri la laptopuri de la PC Garage de Black Friday 2018.

Reduceri la componente PC de Black Friday 2018 la PC Garage.

Produse interesante de Black Friday 2018 la PC Garage

Am selectat mai jos câteva produse foarte bune din oferta PC Garage ca să nu o faceți voi.

Mouse gaming Razer Lancehead Tournament Edition. Pentru cei care vor un mouse bun pentru jocuri sau pentru munca de zi cu zi. Are un senzor de 16.000 DPI și e proiectat să reziste la 50 de milioane de click-uri.

Căști Skullcandy Over Head Uproar BT. Sunt niște căști cu fir destul de ușoare și care stau fix pe cap. Sunetul este bun și clar, singurul inconvenient e că buretele se uzează destul de rapid.

Mouse Gaming Asus ROG Strix Evolve. E un mouse la 7.200 de DPI care are module interschimbabile pentru a se adapta mâinii gamerilor. Practic, dacă vrei un mouse care să se potrivească perfect cu mâna ta, ai la dispoziție carcase diferite.

Am alcătuit un ghid de Black Friday 2018 în care am inclus ofertele știute al retailerilor din România.