Lectură de 2 min

Laptopuri de la PC Garage de Black Friday 2018

Abonează-te pe  
pcgarage.ro pornește ofertele de Black Friday la ora 00.00 în această noapte și acolo te duci dacă vrei componente sau PC-uri foarte bune. Noi am făcut o listă scurtă de patru laptopuri care merită cumpărate.
Laptopuri de la PC Garage de Black Friday 2018

PC Garage e locul unde cumperi componente și periferice pentru calculatoare, dar și laptopuri. Ofertele lor de Black Friday 2018 pornesc la 12 noaptea și continuă tot weekend-ul.

Urmărește toate ofertele de Black Friday 2018 care ne-au atras atenția aici.

Black Friday 2018 - ce să urmărești?

Am făcut deja o listă de componente pentru cei mai înrăiți dintre gameri sau cei care vor să-și facă singuri un sistem PC, dar mai sunt și oameni care de Black Friday vor un laptop nou și e o ocazie bună să prinzi o reducere interesantă.

La ce trebuie să te uiți, din punctul nostru de vedere? E important, chiar dacă sunt mai scumpe, ca un laptop să aibă procesoare de ultimă generație, așa că recomandările noastre au doar procesoare Intel Core de a 8-a generație, lansate anul acesta. Cu ajutorul lor ai grafică foarte bună, performanțe de top, dar și autonomie mare, o caracteristică a device-urilor cu procesoarele Intel din ultima perioadă.

Iată recomandările noastre de laptopuri de la PC Garage de Black Friday 2018

Laptop 2-in-1 ASUS 14'' ZenBook Flip UX461UA. E un laptop multifuncțional, care are un display Full HD ce se poate roti și poate fi folosit inclusiv ca tabletă atunci când nu vreți să stați în fața tastaturii. Are un procesor Intel Core i7 de generația a 8-a, 8 GB de RAM, 512 GB capacitate de stocare SSD, ceea ce conferă rapiditate de transfer și durabilitate mai mare. Laptopul costă în momentul de față 5.500 de lei, așa că atenție la reduceri.

Laptop 2-in-1 Lenovo 13.3'' Yoga 730. La fel ca și modelul de la Asus, acesta este unul care se rotește și are display tactil Full HD. Are memorie RAM de 8 GB, 256 GB capacitate de stocare SSD și Windows 10 Home preinstalat. Display-ul are o dimensiune de 13,3 inci și laptopul are și putere și portabilitate, pentru a-l lua cu voi în călătorii. Costă acum aproximativ 5.200 de lei.

Laptop 2-in-1 DELL 17.3'' Inspiron 7773 are un display Full HD IPS touch, 12 GB memorie RAM și 1 TB de stocare HDD. Deși nu are SSD, e un laptop interesant pentru că are capacitate de stocare mai mare, deci încap mai multe fișiere. Procesorul e unul mediu, adică Intel Core i5 de a 8-a generație. Costul este de 5.300 de lei acum.

Laptop Lenovo Gaming 15.6'' Legion Y530 e un laptop care se autodenumește de gaming, dar am zice că e, de fapt, un laptop pentru cei care vor design interesant, tânăr, dar și performanțe bune. E un device pentru editare video și foto pe care poți juca liniștit câte ceva. Display-ul este Full HD, tastatura e retroiluminată, iar procesorul este un Intel Core i7 de a 7-a generație. Memoria RAM e de 8 GB, iar placa video un GeForce GTX 1050 Ti.

Fie că sunteți interesați de eMAG Black Friday sau de campaniile altor magazine online, precum Flanco, Altex, evoMAG sau PC Garage, sau de cele ale operatorilor, găsiți aici sfaturi utile pentru cumpărături reușite.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: