Campania de Black Friday 2018 la PC Garage a început deja de câteva zile, însă vineri, pe 16 noiembrie, retailerul va organiza cea mai mare campanie de reduceri la produse de gamine. Ca să vă bucurați de reduceri și să achiziționați toate componentele și gadgeturile pe care vi le doriți, PC Garage vine în ajutorul clienților cu un scurt ghid de cumpărături pentru Black Friday.

Black Friday 2018 la PC Garage - recomandări

  1. Crearea și configurarea contului: având toate datele completate din timp, inclusiv adresa de livrare, clienților nu le mai rămâne altceva de făcut decât să aleagă produsele dorite și să plaseze comenzile;

  2. Folosirea unui wishlist: în felul acesta, clienții vor putea găsi mai repede produsele care îi interesează;

  3. Documentarea: indiferent că este vorba despre un sistem de gaming care să ruleze cele mai noi jocuri în cele mai bune condiții de calitate, un laptop performant sau un set nou și eficient de periferice, comunitatea de gaming de pe forumul www.mygarage.ro și specialiștii care asigură serviciul de Chat PC Garage pot oferi toate informațiile dorite despre produse, dar și cele mai bune recomandări din domeniul jocurilor;

  4. Abonarea la newsletter-ul PC Garage prin accesarea https://www.pcgarage.ro/news: toți abonații vor afla din timp care sunt promoțiile de Black Friday, precum și alte informații despre această campanie specială.

Pentru a răspunde în avans unor eventuale întrebări, PC Garage face și câteva precizări utile. Astfel, produsele din stocul magazinului participant la campania Black Friday vor fi livrate în termen de cel mult 10 zile lucrătoare (inclusiv sâmbăta) - la sediul magazinului (cu excepția unor categorii de produse) sau prin curier, în funcție de alegerea fiecărui client în parte. De asemenea, clienții vor fi informați prin SMS imediat ce comanda este predată curierului, ei urmând să știe astfel că din momentul acela durează aproximativ 2-3 zile pentru a primi produsele. Totodată, comenzile vor putea fi ridicate de la sediu după primirea prin SMS a confirmării de comandă pregătită.

Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor