UPDATE 12.21 - eMAG a anunțat și alte produse interesante de Black Friday 2018 care vor fi în ofertă la reducere. Avem linkuri la toate ca să le salvezi în coșul cu favorite.

Află totul despre Black Friday 2019 la eMAG, evoMAG, Altex, Flanco și alții.

UPDATE: Catalogul eMAG de Black Friday (parțial)

Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

A început numărătoarea inversă pentru Black Friday 2018 la eMAG, iar retailerul anunță treptat tot mai multe produse surprize de care vor putea profita clienții în campania de reduceri. Produsele au fost prezentate în aplicația eMAG și sunt pentru toate nevoile.

eMAG a mai oferit și ieri dimineață în aplicația mobilă alte produse pe care le va avea în oferta de Black Friday, pe care le găsești aici.

Black Friday 2018 - noi produse la reducere

De Black Friday 2018 la eMAG, telefonul mobil Samsung Galaxy S8, Orchid Grey va costa 1.499 lei, fiind redus cu 25%.

Telefonul are ecran nou, camere mai bune și posibilitatea de a te autentifica prin amprentă, iris și recunoaștere facială. Display-ul este de tip Inifinity Display, adică marginile par a nu exista și sunt rotunjite, ca la modelele Edge. Bateria este de 3.000 de miliamperi.

Cei care vor o combină frigorifică, vor putea opta pentru combina frigorifică Arctic, AK54305+. Aceasta are o capacitate de 291 l și clasa energetică A+. Va fi disponibilă la prețul de 599 de lei, cu o reducere de 33%.

O altă ofertă este televizorul LED smart LG, de 164 cm. Acesta va costa 2.499 lei, redus cu 44%. Televizorul LG menține o culoare mai precisă și permite tuturor persoanelor să se bucure de o imagine magnifică indiferent de locul de unde vizionează. Funcția nouă de vizualizare 360 grade integrată în webOS 3.5 îți permite să te bucuri la maximum de video-urile sau fotografiile tale realizate în 360 grade cu telefonul mobil sau camera 360 dedicată.

Black Friday 2018 la eMAG - laptop redus

Laptopul HP 250 g6 i3-6006U va costa 999 lei la eMAG, cu 33% mai ieftin. HP Touchpoint Manager cu Always On Remote Management oferă utilizatorilor instrumente și servicii simple, de la o singură solutie bazată pe cloud, pentru gestionarea datelor și a securității. Beneficiați de conexiuni rapide cu combinația LAN Gigabit și WLAN 802.11ac/Bluetooth 4.2.

Stație de călcat Tefal Liberty SV7020OEO, 2200W, va avea un preț mai mic cu 42% și va costa doar 259 de lei în ziua reducerilor. Stația de călcat Tefal Liberty are 5.4 bari, jet de abur 290 g/min, abur variabil 120 g/min, rezervor pentru apă de 1.5 l și este anti-calcar.

Ceasul cu detalii constrastante The Commuter de la Fossil va putea fi găsit la prețul de 189 lei, redus cu 60%. Acesta oferă funcția de afișare a orei, secundei, minute și cronometru, vine cu un mecanism Quartz, este rezistent la apă și are afișaj analog.

Sfaturi de Black Friday 2018 la eMAG

Pregătește lista cu produsele favorite. Asta te ajută să faci comanda rapid și să faci și o estimare a costurilor de Black Friday 2018. Vor fi peste 3 milioane de oferte în toate categoriile.

Asigură-te că ai datele complete în cont. Completează și adresa de livrare. De Black Friday 2018 eMAG promite că va livra majoritatea comenzilor în cinci zile. Acest lucru se va face prin curier, în showroom-uri și la 600 de oficii poștale.

Instalează aplicația eMAG ca să afli când începe Black Friday 2018.Activează notificările de la aplicație și vei primi notificare în momentul când încep reducerile de Black Friday. Fii atent să faci update la ultima varianta.

Salvează datele cardului bancar în contul tău. Poți comanda mai rapid și mai sigur așa, doar cu un singur click.

Alte opțiuni pe care le vei avea la dispoziție vor fi ratele fără dobândă până la 60 de luni.