Black Friday nu înseamnă reduceri doar la gadgeturi și la scutece de bebeluși, ci și la cărți, ceasuri sau bilete de avion. Tarom taie prețurile și îți oferă bilete de avion către mai multe orașe europene și campania de reduceri începe azi, 12 noiembrie, și ține până pe 17 noiembrie. Perioada de călătorie este între 29 noiembrie 2019 și 31 octombrie 2020, data ultimului retur.

Bilete de avion ieftine de Black Friday 2019 la Tarom

Tarif de la 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti - Atena, Istanbul, Frankfurt, Munchen, Roma, Chişinău, Hamburg, Tbilisi, Tel Aviv, Salonic, Praga, Stockholm, Belgrad, Torino, Lyon.

Tarif de la 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti - Budapesta, Sofia, Amsterdam, Bruxelles, Barcelona, Erevan, Nisa.

Tarif de la 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti - Paris, Cairo, Amman, Beirut, Madrid, Londra.

De asemenea, există o reducere de 90% pentru tariful fără loc pentru primul infant până la vârsta de 2 ani.

Perioada minimă de ședere la destinație este de două zile sau noaptea de sămbătă spre duminică, iar perioada maximă de şedere la destinaţie este de 30 zile.

Rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe siteul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată în agenţie în termen de maxim 48 de ore. Modificarea datelor de călătorie poate fi făcută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR/echivalentul monedei de plată.

Într-un final, rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.