Față de campania de reduceri de anul trecut, campania de Black Friday 2019 este cu peste 15% mai mare, prin prisma numărului de produse aflate la reducere.

Black Friday 2019 între 1-17 noiembrie

evoMAG va desfășura ediția din acest an a Black Friday 2019 în intervalul 1 – 17 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri. Ca și anul trecut, în fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.

Pentru prima oară într-o campanie de Black Friday, evoMAG introduce în ofertă trotinetele electrice. De reduceri semnificative vor avea parte 1.000 de trotinete electrice, din 50 de modele.

Ce produse vor fi reduse de Black Friday la evoMAG

Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse. Astfel, clienții evoMAG vor putea cumpăra telefoane mobile, laptopuri, televizoare, echipamente electrocasnice și accesorii la prețuri reduse. Tot la reducere vor fi și echipamente multimedia, monitoare, imprimante, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc.

Printre reducerile cele mai importante la evoMAG de Black Friday 2019 se află:

În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 18 rate fară dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 18 rate fără dobândă prin cardul Euroline, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 10 rate fără dobândă cu cardul Cetelem, în 8 rate fără dobândă prin Card Avantaj.