Black Friday are o tradiție veche în Statele Unite ale Americii, iar în urmă cu câțiva ani conceptul a fost adus în România de către eMAG. În prezent, toți retailerii, mari și mici, vin cu oferte și cu reduceri de prețuri de Black Friday. Găsești aici toate ofertele de care am dat și de care poți să profiți.

Dacă ești în căutare de jocuri atunci vezi aici câteva

FIFA 20 pentru Playstation 4, PC, Xbox One sau Nintendo Switch

FIFA este un joc clasic pe care foarte mulți dintre gamerii de PC sau PS îl cumpără în fiecare an. Ediția de anul acesta este una specială deoarece au fost adăugate echipele din România în joc și te vei putea duela cu FCSB sau cu Dinamo cu echipe precum Real Madrid sau Manchester United. Găsești jocul aici.

Grand Theft Auto V pentru Playstation 4

Da, jocul nu este nou, însă este unul dintre cele mai apreciate din ultimii ani. GTA V are o campanie single player foarte interesantă și în multiplayer o să te distrezi timp de foarte multe ore. Jocul îl poți cumpăra de Black Friday de la eMAG.

Spider-Man pentru Playstation 4

Spider-Man este unul dintre cele mai bune jocuri lansate în acest an pentru PS4. Este un joc exclusiv Sony care a fost foarte bine primit de către critici, dar și de fanii Marvel. Intri în pielea lui Peter Parker/Spider-Man și te aventurezi în New York-ul plin de infractori. Găsești jocul în oferta eMAG de Black Friday 2019

Red Dead Redemption 2 Pentru Playstation 4 și PC

Rockstar a lansat Red Dead Redemption 2 pentru PS4 în primăvara acestui an, iar acum a ajuns și o versiune pentru PC. Jocul spune o poveste din viața grea a lui Arthur, un bandit din banda Van der Linde, și de-a lungul a zeci de ore de joc vei jefui, vei folosi tot felul de arme și vei călării pe plaiurile Americii. Poți cumpăra jocul de aici.