Fondatorul Facebook are câteva ținute ușor de recreat și de ținut minte. De obicei îl vezi într-un tricou, de cele mai multe ori gri, în blugi, încălțat cu Nike-uri Flyknit și cel mult câte un hanorac colorat. Asta când nu-și ia costumul ca să meargă să mai dea cu subsemnatul prin Congres.

După cum spunam, dacă îți dorești să te îmbraci ca Zuck, profită de reducerile de Black Friday de la Fashon Days și ia câteva produse similare.

Nike Flex Control

Deși sunt de fitness, poți să-i încalți și pe vremea asta în drum spre birou. Îi găsești la reducere la Black Friday la Fashion Days aici.

Blugi cu croială dreaptă

Pe Zuck îl vezi, de obicei, în niște blugi simplu, drepți, albaști sau negri. Poți să-i iei pe aceștia la reducere de Black Friday pe Fashion Days.

Sau ai putea încerca tot un model cu croială dreptă, de data aceasta de la Levi's. Îl poți cumpăra de aici.

Tricou

După cum spuneam, în materie de tricouri, Zuck nu prea lasă loc imaginației. Sau culorilor. Așa că am căutat de Black Friday 2019 pe Fashion Days câteva tricouri în stilul purtat de fondatorul Facebook. Poți lua unul Hugo Boss de aici sau poți încerca un stil puțin diferit, dar tot monocrom, luându-ți un tricou Gant model polo.

Hanorac

Am găsit și un hanorac clasic, simplu și colorat, destul de bun pentru o zi friguroasă. Poți să-l iei de aici.

Pulover

Din când în când, pe Zuckerberg îl mai vezi îmbrăcat și într-o bluză, evident, de cele mai multe ori tot gri. Pe Fashion Days am găsit la reducere de Black Friday un pulover subțire, care seamănă cu cele purtate de fondatorul Facebook. Aruncă un ochi și pe acesta aici.