Iarna aceasta se anunță a fi una destul de blândă, așa că am găsit pentru tine în oferta de Black Friday 2019 la Fashion Days câteva perechi de încălțăminte pentru zile călduroase.

Puma - Pantofi sport cu insertii de piele intoarsa Thunder Rive Droite

Dacă vrei să spargi monotonia iernii cu o pereche de încălțăminte colorată, aceasta este cea mai bună variantă. Pantofii sunt din piele întoarsă, pentru zilele de iarnă în care soarele zâmbește timid de printre nori, și îi găsești în oferta de Black Friday 2019 a Fashion Days dacă vrei să-i cumperi la reducere.

Love Moschino - Pantofi sport de piele ecologică, cu paiete

O altă pereche de pantofi care te va ajuta să aduci soarele în zilele mohorâte de iarnă este de la Love Moschino. Și asta pentru că au pe suprafața lor aplicații din paiete în formă de inimă. Îi găsești la reducere de Black Friday 2019 în oferta Fashion Days.

Află toate informațiile despre Black Friday 2019 în acest articol

Love Moschino - Pantofi sport de piele ecologică, cu aplicații de paiete

O pereche foarte interesantă de pantofi de la Love Moschino, pe care o găsești în oferta Fashion Days de Black Friday 2019, este și aceasta, iar aplicațiile în formă de inimă, din paiete și nu numai, nu lipsesc nici de pe aceștia. În plus, o inimă mare roșie tronează și pe talpă.

UGG - Ghete de piele întoarsă, fără închidere Classic

Pentru zilele de iarnă fără ploaie dar ceva mai friguroase, îți recomandăm o pereche de UGG-uri. Știu, aici părerile sunt împărțite, nu toată lumea fiind fanul acestui brand. Însă, această pereche s-ar putea să te atragă prin stilul clasic și prin culoarea interesantă: violet. Poți să cumperi această pereche de UGG-uri la reducere de Black Friday 2019 la Fashion Days.

Black Friday 2019 la Fashion Days începe pe 13 noiembrie

Fashion Days începe campania de reduceri de Black Friday 2019 miercuri dimineață, pe data de 13 noiembrie, iar estimarea reprezentanților retailerului este că vor fi achiziționate 330.000 de produse cu prețuri reduse. Deși nu au precizat ora exactă la care va începe Black Friday 2019 la Fashion Days, oficialii retailerului spun că ”dimineața, pe la 8-9, campania va fi deja activă”.

De exemplu, Fashion Days va vinde în campania de Black Friday 2019 geci de iarnă la 129,99 lei, bocanci de la 139,99 lei, ceasuri de la 249,99 lei.

Black Friday 2019 Fashion Days: branduri cu cele mai mari discounturi

Nike (până la -50%), UGG (până la -40%), Trespass (până la -80%), New Balance (până la -50%), Columbia (până la -60%), Liu Jo (până la -60%), Guess (până la -50%), Love Moschino (până la -65%), Michael Kors (până la -40%), Pepe Jeans London (până la -60%), Napapijri (până la -80%), Fossil (până la -60%), Levi’s (până la -60%), Puma (până la -60%), Timberland (până la -65%), dar și branduri aflate la prima apariție în Black Friday: s.Oliver, Marc Jacobs, GAP, Replay.

Mai multe detalii despre oferta de Black Friday 2019 la Fashion Days poți afla din acest material.