Dacă ai așteptat Black Friday 2019 la Fashion Days care să faci schimbări în garderobă, am strâns pentru tine câteva produse pe care le poți purta în urmtoarele tale călătorii.

Hanorac cu imprimeu Levi’s

Este negru, așa că ține la tăvăleală pe drum, din bumbac, are o croială lejeră și unde mai pui că nu-i lipsesc buzunarele. Poți cumpăra hanoracul de la Fashion Days de Black Friday 2019 ca să te îmbraci confortabil pentru călătoriile viitoare.

Blugi skinny crop cu talie înaltă

Sunt albastri, au model uni și au o compoziție de 94% bumbac. Îi poți purta atât pe drum, cât și dacă ai o deplasare cu jobul și trebuie să mergi la o întâlnire: cu un sacou și un tricou sau o cămașă ești ready to go fără prea multe bătăi de cap. Îi găsești în oferta de Black Friday 2019 la Fashion Days.

Geacă impermeabilă cu glugă și umplutură de puf

Nu e chiar de geacă de iarnă la noi, dar poate vei călători într-un oraș ceva mai friguros. Pregătește-te din timp pentru următoarea călătorie din iarna asta și ia-ți la reducere de Black Friday la Fashion Days o haină potrivită. Unde mai pui că are și glugă, așa că dacă dai de viscol ești gata să-l înfrunți.

Mai multe detalii despre oferta de Black Friday 2019 la Fashion Days poți afla din acest material.

Ghete din piele decorate cu nituri Tenexy

Completează ținuta de călătorie și cu niște ghete dn piele. Le poți purta chiar și la o întâlnire de business așa că nu mai sta pe gânduri și comandă-le la ofertă la Fashion Days Black Friday 2019.

Află toate informațiile despre Black Friday 2019 în acest articol.