Reducerile ajung la 90%, în campania de Black Friday 2019 la Vegis fiind reduse aproape 2000 de produse, peste 25% dintre produsele listate fiind incluse în promoție.

De la suplimente și remedii, apicole, produse bio, alimente și până la cosmetice naturiste, în toate categoriile de pe site vor exista produse incluse în cea mai importantă campanie de reduceri din an.

De Black Friday 2019 la Vegis.ro nu lipsesc din reduceri nici produsele din top vânzări, precum Mierea de Manuka, uleiul de cocos, super-alimentele de la Niavis sau produsele alimentare bio.

Black Friday 2019: oferta Vegis.ro

”Anul trecut produsele cu cele mai mari reduceri au fost epuizate într-un timp record iar anul acesta am alocat stocuri mult mai mari, inclusiv la produsele vedetă. De asemenea, am crescut capacitatea de procesare a comenzilor pentru a expedia cât mai rapid comenzile de Black Friday. Ne-am stabilit ca obiectiv să expediem 75% din comenzi în primele 24h”, declară Mihai Bucuroiu, Director de Dezvoltare și Fondator Vegis.ro.

Află toate informațiile despre Black Friday 2019 în acest articol

Anul trecut Vegis.ro a înregistrat peste 1500 de comenzi în cadrul Black Friday, iar pentru anul acesta estimează o creștere de cel puțin 30% față de anul anterior. După investițiile realizate în 2018 în depozit, capacitatea de procesare a comenzilor a crescut, astfel că echipa Vegis.ro își propune să finalizeze expedierea comenzilor până luni, 18 noiembrie.