Ținând cont de cele mai dorite cadouri de Crăciun, Telekom oferă smartphone-uri la 0 euro împreună cu abonamente cu minute naționale și net nelimitat. Cele mai noi și populare smartphone-uri sunt disponibile acum la 0 euro - Samsung A10, Samsung A20e, Samsung A30s, Huawei Y6 2019, Huawei Psmart Z, Huawei P30 lite.

Aceste oferte sunt disponibile la portare, împreună cu un abonament începând de la 10 euro.

În plus, la fiecare ofertă de abonament cu telefoanele din promoție, clienții primesc un voucher cu o reducere de 100 euro la zborurile Blue Air valabile până în data de 24 octombrie 2020.

HBO GO gratuit pentru 12 luni

Și pentru că 84% dintre clienții Telekom preferă de sărbătorile de iarnă “să se cuibărească la căldură, în fața televizorului, la un film bun”, surpriza de final de an, de la Telekom, o reprezintă noua ofertă de televiziune – clienții care se abonează la serviciile Telekom începând cu 11 noiembrie se vor bucura de 50% reducere din valoarea abonamentului, timp de 6 luni, și 12 luni HBO și HBO GO gratuit.

De asemenea, Telekom susține educația în mediile defavorizate prin intermdiul parteneriatului cu Teach for Romania. Pentru că Romania are nevoie de copii educați, în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019, pentru fiecare nou abonament pentru 24 de luni cu smartphone, Telekom direcționează 1 euro către programul Teach for Romania.

Statistici Mobil Nelimitat

În doar patru luni de la lansare, oferta Mobil Nelimitat a ajuns la 100.000 de utilizatori, cartela Mobil Nelimitat putând fi achiziționată din lanțurile de magazine ale retailerilor parteneri (Mega Image, Shop & Go, Carrefour), cât și din magazinele proprii și restul rețelei de distribuitori Prepay.

Clienții care achiziționează cartela Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat dupa introducerea cartelei în telefon și apelarea numărului 1234. Oricând după activarea serviciilor preplătite, valabile inițial pentru 30 zile, pot alege să se aboneze înregistrându-și numărul pe telekom.ro/vreaunelimitat și parcurgând câțiva pași simpli pentru a beneficia lunar, fără perioadă minimă contractuală, de acces la Net Nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate plus 100 de minute internaționale fix/mobil.

Statistici SmartWiFi

Soluția Smart WiFi – serviciul de Internet fix ușor de folosit, care nu necesită instalare (fara găuri în pereți și cabluri suplimentare în casă), ci doar o sursă de electricitate a avut rezultate bune. Serviciul oferă acces imediat la internet cu ajutorul router-ului WiFi.

Rezultatele serviciului Smart WiFi sunt peste așteptări și în continuă creștere, 40% dintre vânzările de internet fix pe luna octombrie reprezentând vânzări de Smart WiFi.