Vezi aici catalogul eMAG Black Friday cu runda doi de reduceri pregătite pentru clienți.

Cele mai bune soluții pentru biroul de acasă de Black Friday 2020

Mulți dintre noi ne-am trezit în pandemie acasă că nu avem chiar un birou unde să lucrăm. Așa că ne-am reorganizat. Dacă ești ca mine, nu vrei să ocupi spațiu foarte mult, așa că un All-In-One poate fi o soluție. E un calculator într-un monitor. Lenovo Ideacentre 520-271CB are un procesor Intel Core i5, monitor QHD, 8 GB de RAM, 256 de GB SSD și 1 TB de HDD. Costă 3.000 de lei și e o ofertă foarte interesantă.

Mulți dintre noi încă avem nevoie de imprimante. Fie că printăm rapoarte, fie că vrem să ne ordonăm ideile mai bine. Eu personal nu mai am imprimantă în casă de 10 ani, dar perioada aceasta m-a făcut să mă întreb dacă nu aș avea nevoie să-mi cumpăr. Hp Deskjet Plus 4120 e un inkjet ieftin, care nu ocupă spațiu și poate fi folosit și pentru scanner, foarte important în această perioadă. De Black Friday 2020 costă doar 230 de lei.

Fie că folosești casa precum un birou sau pentru școala online, ai nevoie de un router puternic care să ofere WiFi de calitate în toată casa. Tenda are printre cele mai ieftine routere gigabit care oferă conexiuni bune, iar recomandarea noastră este Tenda AC10U care costă doar 99 de lei de Black Friday. E un router puternic, dar entry level, pentru cei care nu vor să cheltuiască mult.

Hubul de securitate Bitdefender Box ajută toată casa, chiar dacă ai gadgeturi de tip telefon sau laptop sau prize și becuri inteligente. Acestea din urmă pot fi folosite de hackeri pentru a intra în sistem deoarece nu sunt apărate. Bitdefender Box securizează traficul de internet și ai licență Total Security pe un an de zile. De Black Friday are o reducere de 16% și costă doar 500 de lei.

Dacă nu vrei să investești într-un Bitdefender Box pentru că ești ca mine și nu ai unde să pui în casă un router nou, poți să iei un abonament Bitdefender Total Security pe un an pentru 5 dispozitive. Bitdefender Total Security oferă securitate atât pentru dispozitive Windows, Mac OS, iOS și Android și poți să-l folosești pe telefoanele mobile persoanale, dar și pe laptopul care e dispozitiv de muncă. Astfel, protejezi datele tale și ale firmei în fața hackerilor. Reducerea e de 49% astăzi de Black Friday 2020.

eMAG a dat startul reducerilor de Black Friday 2020, iar întreaga oferă este disponibilă AICI. Campania a devenit activă în jurul orei 07.35, iar utilizatorii aplicației eMAG sunt primii care au putut beneficia de electronice, electrocasnice și alte produse la preț redus.

Înainte de startul oficial, cei abonați la newsletterul eMAG au mai primit o bucată din catalogul eMAG de Black Friday. Oferta a fost una personalizată, în funcție de categoriile de interes ale fiecărui cumpărător.

După primele trei ore de la startul campaniei, clienții au cumpărat deja peste 312 milioane lei, în creștere față de anii anterior. Peste 150.000 de produse au fost vândute de sellerii din Marketplace, în creștere cu 20% comparativ cu anul anterior. Clienții pun în coș, în medie, două produse, din care unul cu o valoare mai mare, iar celălalt din categorii precum fashion, obiecte de decor pentru acasă, băuturi sau cadouri de Crăciun. Astfel, ofertele au fost suplimentate pentru a susține cererea mare.