eMAG a organizat Black Friday 2020 din dimineața aceasta de la ora 7.35 și au fost vândute sute de mii de produse deja, dar oferta este actualizată treptat pe măsură ce unele produse ies din stoc, iar altele sunt adăugate, pentru ca mai mulți oameni să poată profita de reduceri adevărate.

Vezi aici catalogul eMAG Black Friday cu runda doi de reduceri pregătite pentru clienți.

Cele mai bune dispozive de Black Friday pentru smart home

Pachet Mini Smart Tapo P100. Acestea sunt două prize inteligente care se conectează la aplicația Tapo și dacă le iei împreună poți să-ți faci mai multe componente ale casei să fie conectate prin telefon. Pachetul are o reducere de 47% și este unul foarte bun. Recomandăm pentru că și noi avem aceste prize în casă și funcționează foarte bine.

Bec inteligent TP LInk KL 130 se conectează la o aplicație și poți să-l închizi din telefon, poți seta scenarii în funcție de momentul zilei, cum ar fi dimineața, dar poți să schimbi și culoarea. De Black Friday l-am descoperit la o reducere de 23% la doar 99 de lei.

Priză inteligentă TP Link HS 100. Te ajută să îți faci casa mai smart fără să ai prea multe dispozitive. Cu ajutorul prizei poți seta din aplicație să se închidă, de exemplu, televizorul sau alte electronice și electrocasnice din casă. Dacă ai o lampă normală, poți să folosești priza ca să o pornești la comandă.

În perioada aceasta stăm mult acasă și multe accidente se întâmplă din cauza lipsei senzorilor. Un detector de monoxid de carbon e important dacă ai scurgeri de gaze sau fum în casă și poate fi montat în 3 minute și emite un semnal de alarmă de 85 de decibeli ca să fii protejat mai bine.

Senzor securitate Xiaomi Mi Door Windows. Are o reducere de 25% și nu era un produs scump nici înainte, dar acum e mai avantajos. Senzorul te alertează dacă sunt deschise ferestre sau uși în casă. Are o durată a bateriei de 2 ani ca să nu-ți faci griji că ai rămas fără energie la el și se fixează cu un magnet lângă ușă sau geam.

eMAG a dat startul reducerilor de Black Friday 2020, iar întreaga oferă este disponibilă AICI. Campania a devenit activă în jurul orei 07.35, iar utilizatorii aplicației eMAG sunt primii care au putut beneficia de electronice, electrocasnice și alte produse la preț redus.