UPDATE evoMAG Black Friday 2020

65% dintre comenzile plasate de Black Friday 2020 la evoMAG au fost deja plătite online, cu cardul.

„Este un indicator care arată una dintre cele mai mari schimbări în comportamentul de consum al românilor, 2020 fiind anul care marchează trecerea de la plata ramburs, la cea online, cu cardul. Totodată, faptul că cei care plătesc online, cu cardul, sunt majoritari, arată și o creștere a încrederii consumatorilor români în magazinele online”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

O altă schimbare în comportamentul de consum al românilor ține de obișnuința în utilizarea dispozitivelor mobile. Astfel, în campania de Black Friday de anul acesta, aproape 70% dintre comenzi au fost plasate de pe dispozitive mobile. Potrivit datelor evoMAG, 68% dintre comenzi au fost făcute de bărbați și doar 32% de către femei.

Cele mai vândute produse au fost telefoanele mobile, televizoarele LED, laptopurile, electrocasnicele mari și componentele PC.

A treia rundă de Black Friday aduce la evoMAG prețuri mai mici pentru, televizoare, laptopuri, telefoane mobile şi accesorii, tablete, echipamente multimedia, monitoare, imprimante, electrocasnice, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness, vehicule electrice, produse pentru casă și grădină etc.

Astfel, clienții evoMAG.ro vor putea cumpăra de Black Friday 2020:

Programul de lucru în perioada 13 – 15 noiembrie a fost modificat: comenzile vor fi procesate non-stop, iar showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257 – 259 va fi deschis în perioada 13 - 14 noiembrie între orele 08:00 – 20:00, iar duminica, 15 noiembrie, între orele 08:00 – 16:00.

Și în a treia rundă de reduceri de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această în 12 rate fără dobândă, prin cardul Star de la Banca Transilvania.