eMAG BLACK FRIDAY A ÎNCEPUT OFICIAL LA ORA 07.39! Verifică aici catalogul eMAG Black Friday!

UPDATE: Imediat după ora 7.00, pe site-ul eMAG a apărut mesajul: ”A început numărătoarea inversă! În câteva momente începe Black Friday”. Încă puțin!

UPDATE: La ora 05.36, eMAG a mai trimis un newsletter clienților, dar fără să anunțe ora la care va începe eMAG Black Friday. La ora 06.55, reducerile nu erau încă active pe site-ul eMAG.

VERIFICĂ AICI DACĂ A ÎNCEPUT EMAG BLACK FRIDAY

Aici poți vedea catalogul integral cu oferte de Black Friday la eMAG

Din păcate, acest articol nu aduce un răspuns clar, dar te va ajuta să-ți faci o idee privind ora de start a reducerilor de Black Friday 2020 la eMAG. De regulă, eMAG nu comunică ora la care începe Black Friday pe site, dar există câteva indicii clare în fiecare an. Cum să îți dai seama când să îți pui alarma pentru a prinde reducerile de la eMAG? Îți spunem în rândurile de mai jos.

De ce nu anunță eMAG ora la care începe Black Friday?

Având în vedere că eMAG are cea mai de succes campanie de Black Friday pe plan local și că site-ul este vizitat de milioane de români, motivul pentru care ora la care se dă drumul ofertelor este ținută secretă este unul destul de simplu: toată lumea s-ar îmbulzi ”la fix” și nimeni nu ar mai vedea nimic, pentru că serverele ar ceda.

Oricum s-a mai întâmplat ca eMAG să aibă probleme de Black Friday cu infrastructura, dar aceasta este o măsură de precauție destul de inteligentă.

În plus, la sediul eMAG se fac optimizări toată noaptea și echipa lucrează pentru a se asigura că produsele sunt afișate corect și că totul este pus la punct înainte să se apese pe buton.

Ce se știe despre ora la care începe eMAG Black Friday

Nu suntem, totuși, lăsați întocmai în ceață de către cei de la eMAG când vine vorba despre ora de începere a campaniei. Mai exact, știm că reducerile încep dis de dimineață pe 13 noiembrie 2020 și că se termină noaptea.

eMAG închide site-ul în fiecare an, înainte de Black Friday. Asta se va întâmpla și în această seară. Probabil, în jurul orei 23.00, site-ul eMAG va deveni inaccesibil, iar pe homepage va fi publicat mesajul standard ”Începem dimineața devreme”.

Dacă este să ne luăm după anii anteriori, eMAG Black Friday ar putea începe între orele 6.00 și 7.30. Acum trei ani, de exemplu, notificarea a fost trimisă în jurul orei 6.20, dar au fost ani în care reducerile au fost disponibile pe site abia după ora 7.00. Acum doi ani, Black Friday la eMAG a început la ora 6.45, iar anul trecut site-ul a devenit activ abia la ora 07.26.

Deci dacă îți pui alarma în jurul orei 6.00 - 6.30, s-ar putea să te numeri printre norocoșii care cumpără tot ce își doresc.

Ghidul eMAG Black Friday

Cu ocazia Black Friday 2020 eMAG a publicat și un ghid de cumpărături sub forma unui landing page ca un joc, în care ești invitat să-ți testezi nivelul de pregătire pentru Black Friday, de la nivelul stratosferic la nivelul Cosmos sau nivelul X. Astfel, poți să setezi mai simplu toate lucrurile necesare pentru cumpărături rapide, dar responsabile de Black Friday 2020. Vezi aici ce să faci de Black Friday la eMAG ca să prinzi ofertele.

eMAG a pregătit pentru Black Friday 2020 4 milioane de produse reduse, iar o parte dintre ele au fost deja anunțate.

Produse anunțate de Black Friday 2020

eMAG a anunțat deja câteva produse care vor fi la reducere de Black Friday de vineri dimineață.

  • Telefon mobil Oppo A12, Dual SIM, 32GB, 4G, Black, la 199,99 lei (reducere de 60%)
  • Laptop Gaming HP Pavilion 15-dk0041nq cu procesor Intel® Core™ i5-9300H până la 4.10 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4GB, Free DOS, Black, la 2.199,99 lei (reducere de 45%
  • Televizor Samsung 43TU7092, 108 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa A, la 999,99 lei (reducere de 28%)

Când începe Black Friday la alți retaileri

Mulți retaileri au dat deja startul promoțiilor de Black Friday și unii dintre ei vor anunța noi oferte la ora 12.00 noaptea magazinele online care și-au activat reduicerile la miezul nopții.

Black Friday la PC Garage a început deja. Vezi oferta aici.

Și evoMAG are campanie de Black Friday. Poți vedea oferta aici.

De pe Yellow Store veți putea cumpăra aparate foto la prețuri foarte bune de Black Friday 2020. Aici este oferta.

De pe elefant.ro poți cumpăra deja la reducere de Black Friday. Oferta Elefant e aici.

Pe Telekom.ro sunt oferte speciale la smartphone-uri la abonament și la pachete de televiziune. Oferta e disponibilă aici.

Cărți la reducere de Black Friday sunt disponibile la Cărturești. Aici este oferta.