Chiar dacă nu este cel mai bun an pentru plimbări prea lungi, nu ne împiedică nimeni să nu arătăm bine, său măcar să ne simțim confortabil, pentru un drum până la magazin, de exemplu.

Iată câteva dintre propunerile noastre pe care le-am selectat din oferta de Black Friday 2020 a Fashion Days.

Pentru că tot sunt niște zile mai răcoroase, un hanorac Tommy Jeans din bumbac poate fi o alegere foarte bună. La Fashion Days hanoracul este la reducere de Black Friday și are un preț de 319 lei.

Completați ținuta cu o pereche confortabilă de pantofi Puma, aflați la reducere de Black Friday la Fashion Days și care au un preț de 189 de lei.

Dacă vreți să luați și o geantă după voi în care să vă țineți cardurile, poate o sticluță cu dezinfectant și niște șervețele, tot în campania de Black Friday 2020 la Fashion Days am găsit un model Love Moschino, redus la 549 de lei.

Nu uitați de niște blugi, iar în oferta Fashion Days de Black Friday 2020 un model simplu de la Tom Tailor este la prețul de 209 lei.

Black Friday 2020 la Fashion Days

Black Friday 2020 la Fashion Days are loc între 11 și 13 noiembrie. Pentru ediția din acest an a Black Friday, Fashion Days a pregătit un stoc de produse în valoare de circa 200 de milioane de lei.

Robert Berza, General Manager Fashion Days, a precizat faptul că 85% din stoc se află la cel mai pun preț, reducerile fiind disponibile la produse de peste 100 de lei. ”Black Friday este un eveniment pentru produse premium. Acum pot să și le permită și clienții care își doresc produse de la branduri de lux, dar care în alte momente ale anului nu reușesc să și le cumpere”, a precizat Robert Berza într-o conferință de presă care a avut loc recent. Mai multe detalii despre campania de Black Friday la Fashion Days din acest an puteți citi aici.