Astfel, printre modelele care se vor bucura de reduceri considerabile de numără flagship-ul Find X2, modelele din seria Reno (Reno3 Pro și Reno4 Lite), precum și modelele din seria A (A12, A31 și A72).

Utilizatorii care și-au pus pe lista de cumpărături un nou smartphone OPPO vor putea achiziționa Reno4 Lite la prețul de 1.499 lei, de la Altex, eMAG sau Flanco, iar modelul Reno3 Pro are un preț special de doar 2.499 lei.

Alte modele cu prețuri speciale sunt OPPO A31, la 699 lei, și OPPO A72, la 999 lei, ambele fiind disponile în ofertele Altex, eMAG și Flanco.

Mai mult, cei care își doresc performanță vor putea achiziționa vârful de gamă Find X2 la prețul de 3599 lei, din oferta eMAG.

Modelul Reno4 Lite a fost lansat recent, fiind dezvoltat ca răspuns la tendința în creștere de realizare a fotografiilor de tip portret.

Astfel, acesta dispune de o cameră frontală duală cu un efect bokeh adițional care le permite utilizatorilor să surprindă cele mai reușite selfie-uri. Datorită celor 6 moduri portret care se bazează pe inteligența artificială, Reno4 Lite permite cadre profesioniste realizate de către fiecare utilizator.

Sunt disponibile modurile AI Super Clear Portrait, AI Super Night Portrait care surprind fiecare detaliu și oferă o claritate îmbunătățită, precum și AI Portrait Color și AI Night Flare Portrait care oferă posibilitatea de a realiza imagini futuriste.