Samsung pregătește propria campanie de Black Friday și noi ne-am uitat prin propunerile companiei și am selectat cinci produse care ne-au plăcut și care credem că ar fi de interes pentru voi. Pe unele dintre ele le-am testat și în articolele respective puteți citi mai multe detalii despre acestea.

Campania va porni pe 11 noiembrie și se va încheia duminică, 13 noiembrie și va include zeci de produse cu prețuri mai mici decât în restul anului.

Samsung Galaxy Z Flip4

Flip4 este unul dintre telefoanele pliabile ale companiei și unul care nouă ne-a plăcut. Toate lucrurile interesante pe care le poți face cu el le poți citi aici.

În primul rând, Flip4 este un telefon cool și sigur vei atrage atenția cu el. Era pliabilelor a intrat într-o perioadă de maturitate și acum aceste telefoane nu sunt doar pentru cei foarte pasionați de tehnologie, ci pentru toți care s-au plictisit de telefoanele clasice și vor altceva și care sunt intrigați de funcționalitatea extinsă adusă de pliere. De exemplu, poți să faci selfie-uri excelente, cu ușurință, cu camera principală de pe spate. În plus, este un telefon performant și cu ajutorul căruia vei putea rula ce aplicații și jocuri dorești.

De Black Friday 2022, poți achiziționa Samsung Galaxy Z Flip4 de aici sau de aici.

Smartwatch Galaxy Watch5 40mm

Samsung are o reputație bună în domeniul ceasurilor inteligente și de multe ori produsele acestora sunt considerate cea mai bună opțiune pentru utilizatorii de smartphone-uri cu Android, indiferent că sunt Samsung sau nu. Watch 5 este cea mai nouă versiune a smartwatch-ului Samsung și este dotat cu o multitudine de senzori care-ți monitorizează somnul, activitatea și exercițiile fizice.

Dacă dorești o integrare bună cu telefonul tău și vrei să afli mai multe despre cum se comportă corpul tău atunci când te odihnești sau când faci exerciții fizice atunci trebuie să te uiți la Watch 5. În plus, cu acesta poți merge la alergat și să lași telefonul acasă deoarece poți efectua apeluri prin e-SIM și poți stoca muzică pe el. Poți cumpăra Watch 5 de aici sau îl poți achiziționa de aici.

Aspirator vertical Bespoke Jet One Complete Extra

Acesta este un alt produs care a trecut prin redacția start-up.ro și care a impresionat, iar Oana, pasionată de curățenie, ne-a spus în review că dacă și vouă vă place să aveți o casă curată, atunci veți aprecia foarte mult aspiratorul vertical, fără fir, Bespoke Jet.

Aspiratorul are o putere mare de aspirare și se va descurca indiferent dacă ai covoare cu fir scurt sau lung sau animale de companie. Este ușor de utilizat, are autonomie mare și are și funcții smart.

Versiunea vândută de Black Friday este, după cum îi spune și numele, una și mai performantă decât modelul prezentat la review și cu funcții extra. Dacă vrei să afli mai multe despre aspiratorul Bespoke Jet One Complete Extra atunci poți să intri pe site-ul Samsung și îl poți cumpăra de aici sau de aici.

Neo QLED, Ultra HD, 4K Smart 55QN90B, HDR, 138 cm

Nu putea fi o campanie de Black Friday fără reduceri la televizoare. Așadar, din portofoliul divers al Samsung am selectat modelul Neo QLED 4K Smart 55QN90B de 138 de centimetri. L-am menționat pe acesta din mai multe motive: rezoluția 4K este un „must” în 2022, iar dimensiunea de 138 de centimetri mi se pare potrivită pentru majoritatea sufrageriilor din România.

Însă ceea ce-l face cu adevărat special este tehnologia Neo QLED. Acesta beneficiază de tehnologia Quantum Mini LED, ce este capabilă să afișeze nuanțe de negru, alb, mai precise ca niciodată datorită faptului că panoul este realizat din mult mai multe LED-uri mai mici ce pot fi controlate mai precis de către AI în funcție de conținutul afișat. Astfel sunt observate detalii extraordinare atât în zonele întunecate, cât și în cele luminoase.

De asemenea, televizoarele Samsung Neo QLED 2022 sunt echipate cu difuzoare multidirecționale și, pentru prima dată, ele permit tehnologia Dolby Atmos, pentru a oferi o experiență de vizionare cu adevărat captivantă și cinematografică.

Acest model face parte din campania Samsung de Black Friday și poți afla mai multe despre el aici sau îl poți cumpăra de site-urile eMAG sau Altex.

Mașină de spălat cu uscător Samsung WD80T4046CX/LE, Air Wash, Eco Bubble, Bubble Soak

Niciodată nu mi-au plăcut mașinile de spălat, însă încep să mă atragă. De ce? Pentru că devin mult mai inteligente, mai sofisticate, iar acest model este un exemplu bun al viitorului mașinilor de spălat.

Cu acest model speli inteligent și AI-ul îți oferă sugestii de cicluri de spălare și îți învață obiceiurile. De asemenea, tehnologia Air Wash este foarte interesantă și mi se pare foarte utilă, astfel mașina de spălat igienizează și elimină mirosurile din hainele tale fără apă sau detergent. Aerul extrem de fierbinte elimină mirosurile neplăcute, precum și 99,9% dintre bacterii.

Nu în ultimul rând, cu ajutorul tehnologiilor EcoBubble și Bubble Soak mașina de spălat poate fi mai eficientă din punct de vedere energetic și poate scoate urmele de murdărie și petele. Deci consumi mai puțin curent, mai puțină apă și nici nu mai ai un munte de haine în coșul pentru rufe murdare. Poți achiziționa mașina de spălat cu uscător Samsung de aici sau de aici.

Acestea au fost câteva dintre produsele pentru care Samsung a creat oferte speciale și te invit să le descoperi pe toate aici.